VIDEO / Un arădean torturează animalele cu sânge rece şi le face să se atace între ele: "Omoară cu pitbull-ul lui zeci de pisici si zeci de câini"

+4 click pentru
galerie

sursa: Facebook

Nişte imagini cutremurătoare au creat revoltă pe tot Internetul. Un bărbat din Buteni este cunoscut pentru faptul că îşi stârneşte câinele pentru a ataca alte animale.

În videoclip, mai mulţi bărbaţi torturează un câine şi îl stârneşte pe cel din rasa Pitbull să îl atace pe celălalt. La un moment dat, indivizii din judeţul Arad chiar încep să tragă de animale, provocându-le durere.

Totul s-a făcut cunoscut după ce un bărbat de pe Facebook a distribuit aceste imagini, dar şi un filmuleţ cu actul de cruzime. Acestea au fost văzute şi trimise mai departe de mii de oameni, în doar câteva ore.

"Gunoiul ăsta uman, sub specia asta lipsită de evoluţie, omoară cu pitbull-ul lui zeci de pisici si zeci de câini. E din Buteni , judeţul Arad .Aici e dovada la ce face nebunul şi e în libertate. Ce părere aveţi?" a scris internatului pe Facebook, foarte revoltat.
Bărbatul care a făcut acest caz cunoscut susţine că pe bărbat îl cheamă Ionel Stepan şi este din comuna Buteni, judeţul Arad.
Autorităţile au luat măsuri în cele din urmă, deşi ştiau mai de mult de aceste acte de cruzime.
Potrivit specialarad.ro, deţinătorului câinelui din rasa Pitbull i s-a întocmit un dosar penal pentru infracțiuni de cruzime împotriva animalelor. Alţi doi indivizi prezenţi în clipul video urmează să fie anchetaţi.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro