VIDEO / Un bunic fără picioare luptă pentru nepoţelul de 10 ani abandonat! Mama copilului îl acuză pe bătrân de viol

captura Antena 1

Bunicul Marcel respiră parcă sfârşitul. Şi-a pierdut ambele picioare pe o cale ferată, şi-a pierdut mai apoi un fiu, într-un cumplit accident, iar acum e pe cale să îşi piardă şi nepoţelul pe care-l creşte de unul singur, de când mama lui l-a abandonat fără niciun regret.

Bunicul Marcel este disperat că este la un pas să-şi piardă nepoţelul pe care el s-a zbătut să-l crească. Bărbatul spune că băiatul urmează să fie dus în faţa instanţei să depună mărturie cu unde-şi doreşte să crească: alături de bunic sau într-un centru de plasament.

Mama copilului a intervenit în emisiune şi a spus că nu şi-a abandonat copilul la tată, ci a fugit după ce bătrânul ar fi agresat-o fizic şi sexual. întrebată de ce nu-şi ia băiatul să-l crească, femeia a spus că l-a luat de nenumărate ori, dar că acesta a fugit de fiecare dată la bunic.

"Este adevărat că taică-meu l-a crescut de la 8 luni. Motivul pentru care eu mi-am abandonat copilul nu este cel spus de taică-meu. La vârsta de 11 ani, taică-meu m-a violat, atunci stăteam la Slatina. Mi-am lăsat copilul la el, pentru că el atunci a venit în casă mort de beat şi m-a bătut cu făcăleţul. Atunci, am profitat că el a ieşit din casă şi am fugit. Eu am luat copilul la mine la Caracal, dar a fugit la tataie"
, a declarat mama copilului la "Acces direct", de la Antena 1.

Bărbatul s-a apărat negând acuzaţiile fetei şi spunând că este dispus să se supună testului cu detectorul de minciuni: "De câte ori am iertat-o eu pe ea. Nu e adevărat nimic din ceea ce spune. Da, merg la detectorul de minciuni."

Citeşte şi:

VIDEO / Imaginile GROAZEI dintr-un orfelinat din Sighetul Marmaţiei, similar cu cel din care a fost salvată Emilia Mădălina! Aşa arată Auschwitz-ul copiilor din România!

Caz social - "Acces direct" / A fost părăsită de mama româncă într-un lagăr, dar vrea să o cunoască! A venit din America, după 14 ani

Caz social - "Acces Direct" / Soţia fugară a dat replica! Care este partea ei de poveste! Şi-a părăsit sau nu soţul şi cei 5 copii?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro