VIDEO / Un copil de trei ani, victimă în războiul părinţilor! Tatăl, disperat că nu îşi poate vedea fetiţa:"M-au ameninţat!"

+3 click pentru
galerie

Tatăl este disperat că nu îşi poate vedea copilul © captura video

Drama unui tata care nu are voie să-și vadă fiica, să o îmbrățișeze și nici măcar să-i audă glasul! Este acuzația unui tată care înnebunește de durere când se gândește că fata lui ar putea fi în pericol departe de el. Bărbatul, disperat, susține că trăiește această dramă chiar din cauza mamei celei mici. Ea, dar și rudele ei sunt cele care i-ar interzice să fie părinte. Ba mai mult, ar și influența-o pe copilă să se întoarcă împotriva lui. 

Tata Florian este disperat pentru că fiica lui, de doar 3 anişori, ar fi în pericol. Iar cei pe care-i consideră vinovați pentru acest lucru sunt chiar mama şi bunicii celei mici. Bărbatul povește că nu are voie să îşi mai strângă copila în braţe, aşa cum o făcea altădată, deoarece rudele fostei soţii i-ar interzice să îşi petreacă timpul lângă lumina ochilor lui.

"M-au ameninţat că dacă mă prinde la poartă, îmi sparge geamurile de la maşină. Nu ştiu ce prostii îi bagă în cap la copil." a afirmat acesta.

Pentru că ar fi fost nedreptăţit şi i s-ar fi interzis să îşi vadă copilul, tata Florian a cerut ajutorul unei instanţe de judecată. Bărbatul a obţinut o hotărâre judecătorească, conform căreia îşi poate lua fiica acasă de două ori pe lună. Dar chiar şi aşa, familia fostei soţii i-ar îngrădi acestuia dreptul să îşi vadă copilul.

"Au făcut scandal că nu dă copilul şi nu respectă hotărârea judecătorească. Că ele nu dau copilul din casă. Că de ce vin la grădiniţă şi nu mă duc acasă. I-am spus: Vin acasă şi acasă începe scandalul" a mai afirmat acesta.

Florian s-a despărţit de soţia sa, Cătălina, în urmă cu aproape trei ani. Cei doi părinţi s-ar fi întâlnit în casa naşilor ca să se împace, dar acolo ar fi început un scandal monstru... Nici vorbă de împăcare...

"A început să orăcăie. Au ţipat în casă, la naşa, acolo. A bătut cu pumnul în masă acolo la naşi că a zis că eu am amantă, alte prostii, că o să vină alta cu burta la gură şi să-mi aducă copilul la poartă şi ăstea, şi nici în ziua de azi nu a apărut nimeni. În casă la naşi, când a bătut cu pumnul în masă, ea şi ăstea, mi-au strigat maică-sa cu ea că nu e copilul meu, de faţă cu 20 de persoane.  Am fost la Bucureşti şi am făcut testul de paternitate copilului şi copilul este cu mine. Ne-am iubit foarte mult! Nu pot să o mai iert pentru că am iubit-o mult şi după aia m-a minţit. Eu nu mai am încredere în ea. Eu în această persoană nu mai am încredere. Eu nu pot să mai am încredere falsificând atâtea acte. Mai mult părinţii mei au stat cu copilul, până a părăsit locuinţa. Taică-meu stătea cu copilul. Îl culca, îi făcea baie taică-meu. Totul îi făcea taică-meu." a mai relatat bărbatul.

Dramatic e că nici acum Cătălina nu prea ar avea grijă de fetiţa de 3 anişori, deoarece femeia și-ar fi refăcut viața. Bolnav de dorul fiicei sale, tata Florian simte că inima i se sfârâmă ori de câte ori păseşte în camera celei mici şi vede lucrurile ei. Neatinse, nepurtate, exact așa cum erau și când le-a luat din magazin. Bărbatul este distrus de supărare mai ales că, spune el, nu ar putea să audă nici măcar glasul îngeraşului său cu părul bălai şi cu ochii albaştri.

"I-au închis telefonul ca să nu vorbească fetiţa cu mine." a spus tatăl.

Totuși, tata Florian nu se lasă! Bărbatul este dispus să lupte fără oprire, pentru fiica sa, în speranța că odată și-odată va avea voie să o strângă la piept. 

"M-am dus la grădiniţă să mă interesez de fetiţă. Stau cu ea doar când ies de la grădiniţă." a mai relatat tatăl Florian.

De cealaltă parte, mama şi bunica fetiţei spun că acestea sunt doar minciuni, iar tata Florian nu doreşte să îşi vadă fetiţa.

"Nu vrea să o vadă, a spus că el are un jurământ şi nu vrea să vină când e programul de vizită. L-am chemat de multe să îşi vadă fetiţa şi nu a venit. El minte. A spus că îi este scârbă să stea de vorbă cu mama copiluilui." au spus femeile.

"Băiatul meu este cuminte, nu bea, nu fumează, are serviciu, ele caută scandalul." a spus mama tatălui Florian.

"Unde-i mama? Noi cu mama vrem să vorbim, nu minte nimeni. Tăceţi să vorbească şi tatăl copilului." a intervenit Camelia Mitoşeru.

"El mi-a spus să plec de acasă, dar să las copilul. Mi-am sunat părinţii să vină că nu mai pot rămâne în această situaţie, eu am plecat doar cu hainele de pe mine. Nu e adevărat că nu îl lăsăm să vadă copilul, el merge la grădinţă, dar nu singur, venea cu mama sau tatăl lui. Mama lui a îmbrâncit-o pe mama mea, de faţă cu copilul. De asta copilul este speriat. El trebuie să îşi respecte programul de vizită, dar să vină personal." a relatat mama copilului.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro