VIDEO / Un cuplu a avut parte de o zi de "neuitat"! A fost ameninţat cu un pistol, în inima Bucureştiului. Cum a continuat grozăvia

Un cuplu a avut parte de o zi de "neuitat"! A fost ameninţat cu un pistol, în inima Bucureştiului. Cum a continuat grozăvia © captura video

La asta cu siguranţă nu s-ar fi aşteptat! Un cuplu, soţ şi soţie, a fost ameninţat cu pistolul, după ce  ar fi vrut să scape de un taximetrist care nu cunoştea deloc străzile Capitalei. Acesta a avut o reacţie violentă faţă de clienţi. Grozăvia a fost postată pe reţelele de socializare, unde mai multe persoane au comentat şi criticat comportamentul acestuia.

Doi soţi au fost ameninţaţi cu pistolul, în apropierea aeroportului Henri Coandă, după ce aceştia ar fi vrut să scape cu orice preţ de taximetristul care nu cunoştea străzile Capitalei.  Acesta a coborât din maşină şi s-a dus glonţ spre portbagajul maşinii, scoţând un pistol şi ameninţându-i pe cei doi, conform Observator.tv. 

„Grozăvia” taximetristului a fost făcut cunoscută chiar şi pe reţelele de socializare, după ce tânărul care a fost agresat a postat imagini şi a povestit cum s-a întâmplat incidentul.

„Eu sunt persoana care a fost agresată, a scos pistolul la noi (n.r. el şi soţia sa), din cauza faptului că nu am ştiut numărul pe strada Corvinilor unde doream să ajungem, ca după aceea să-mi spună că el nu ştie Bucureştiul, nu ştie unde este Grozăveşti, nu ştie nimic, că nu are GPS. Deşi noi nu suntem din Bucureşti, el a zis că ne duce în Constanţa sau Craiova pe un ton ameninţător. Ulterior, soţia s-a speriat, i-am spus să oprească şi nu mai voia să oprească, soţia a deschis uşa, el urlând la noi, apoi a scos pistolul la noi urlând să închidem uşa. Din motive lesne de înţeles, trebuia să ne apărăm, nu am putut filma tot. Acest individ nu trebuie să aibă licenţă de transport persoane. Vor urma şi demersurile unor plângeri la poliţie ca să nu păţească şi alţii ce am păţit noi în 2018, în România”, este mesajul bărbatului care a fost ameninţat.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro