VIDEO / Un medic legist a izbucnit în lacrimi când a văzut ce găseşte în corpul unei fetiţe de 8 ani! "Nu a murit repede"

Fetiţă răpită © Spynews

Caz halucinant într-un spital din Statele Unite. Un medic legit a izbucnit în lacrimi când a văzut ce descoperă în corpul unei fetiţe de opt ani. Valerie Rao a cerut o pauză în timp ce prezenta raportul de după autopsie.

Cherish, o fetiţă de opt anişori a fost răpită, violată şi torturată de un bărbat care îi promisese mamei ei că merg doar să cumpere ceva de la un magazin. Nu s-au mai întors! Fetiţa a fost găsită după câteva zile, iat medicul legist a izbucnit în lacrimi când a văzut în ce chin a murit Cherish. A fost bătută crunt, torturată şi violată de mai multe ori.

"Cherish nu a murit repede și ea nu a murit cu ușurință. De fapt, moartea ei a fost brutală și a fost torturată", a spus procurorul de caz. 

Donald James Smith, un bărbat în vârstă de 61 de ani, este acuzat de crimă de gradul I, răpire și agresiune sexuală asupra unei fetițe de 8 ani şi riscă pedeapsa cu moartea. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.P. 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro