VIDEO / UPDATE atentat Mali: Doi oameni au murit, iar autorităţile au reuşit să salveze alţi 20 care au fost luaţi ostatici

Un atac armat a avut loc asupra unei locaţii turistice din Bamako, Mali frecventată de occidentali. Mărturiile video şi audio au fost făcute de mai mulţi martori şi un jurnalist. În urma atentatului, doi oameni şi-au pierdut viaţa şi, potrivit presei străine, atacatorii au strigat "Allah e mare!" în momentul în care şi-au început măcelul.

"A fost un atac jihadist. Forţele speciale din Mali au intervenit şi aproape 20 de ostatici au fost eliberaţi", a declarat ministrul securităţii Salif Traore, potrivit aljazeera.com.

Aceasta e prima fotografie care a fost făcută publică, la scurt timp după ce a început teroarea.

Mark, un internaut, a scris pe o reţea de socializare că e într-o vilă în apropiere de Bamako, în Mali, unde se întâmplă ceva grav afară. El i-a rugat pe toţi să se roage pentru vieţile lor şi că e teribil ce vede de la fereastră.

Vecini ai respectivei locaţii turistice, situată la periferia capitalei statului Mali, au auzit focuri de armă. Un fum se ridica deasupra resortului atacat, iar soldaţi ai armatei, dar şi ai forţei franceze antijihadiste Barkhane se îndreptau spre acesta, potrivit Agerpres.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro