VIDEO / Un nou ATENTAT! Trei kamikaze s-au detonat în timpul unei ceremonii funerare, unde erau premierul şi ministrul de externe

Nou atac terorist s-a produs în Kabul în timpul unei ceremonii funerare.

20 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi 119 au fost răniţi în urma atacului terorist din Kabul. Trei explozii s-au auzit la ceremonia funerară a lui Mohammad Salem Izedyar, fiul vicepreşedintelui Senatului afgan. La funeralii erau prezente înalte oficialităţi, inclusiv premierul afgan Abdullah Abdullah şi ministrul de externe Salahuddin Rabbani.

Potrivit jurnaliştilor de la CNN trei terorişti s-au detonat în timpul ceremoniei funerare.

Abdullah  Abdullaha scris pe contul său de Twitter că este "bine sănătos".

Şi şeful diplomaţiei afgane a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţa că nu a avut de suferit.

"Terorişti sălbatici au transformat ceremonia funerară a fratelui nostru martir Salem Izedyar într-un alt câmp al morţii", a scris Rabbani pe Facebook.

"Până acum nu ştim dacă exploziile au fost produse de atentatori sinucigaşi sau dispozitive explozive au fost amplasate din timp" pe traseul ceremoniei funerare, a declarat pentru o oficialitate a poliţiei, sub rezerva anonimatului, potrivit Agerpres.

Mohammad Salem Izedyar şi era fiul vicepreşedintelui Senatului afgan, a fost ucis în timpul manifestaţiilor de ieri, după ce poliţia a deschis focul mai întâi în aer, apoi în direcţia mulţimii care a umplut străzile Kabulului pentru a protesta faţă de atentatul de miercuri, unul dintre cele mai grave din ultimii 15 ani şi care s-a soldat cu 90 de morţi şi aproape 500 de răniţi, potrivit Agerpres.

Acestea sunt imagini din timpul manifestaţiilor de ieri din Kabul, Afganistan.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro