VIDEO / Un român s-a luptat cu un terorist care a semănat teroare în Londra: "L-am zăpăcit, i-am dat în cap una! Taie lumea pe stradă, pe unii i-au omorât"

Noaptea trecută au fost atentate în Londra. © Sursa foto: Facebook

Florin Morariu, un român curajos, i-a ținut piept unui teroriștii care înjunghia oameni pe străzile londoneze. Bărbatul se afla la muncă atunci când a început măcelul și, înarmat cu un băț solid, el s-a bătut cu unul dintre atacatorii care loveau cu cuțitul pe oricine îi ieșea în cale.

UPDATE 12:30 - autoritățile române au anunțat că, deocamdată, nu sunt români printre victimele atacurilor din Londra.

În urma atacurilor simultane de noaptea trecută din Londra, șapte oameni au pierit, iar alți 48 au fost răniți.

"Ferească Dumnezeu ce e aici, fraților! Băi Florin, i-am dat un baschet din ăla în cap de l-am zăpăcit. (...). O grenadă! Băi, ce cuțit i-a băgat unuia, l-am filmat cred. Ce cuțit i-a băgat în gât. Sunt trei! (...). Doi teroriști taie lumea pe stradă! Uitați aici, frate, câți au omorât! Eram la muncă, uitați aici ce au făcut! (...)", a spus românul imediat după ce s-a bătut cu unul dintre atacatori.

Românii care au văzut înregistrarea lui Florin Morariu l-au felicitat și îl consideră un erou.

"Bravo, tată!!! Un român adevărat! Bravo pentru curajul tău!!!", "Bravo frate. O atitudine demna de a fi roman!", "Bravo, Florin! Are omul asta instinct de supravetuire.👏👏👏👏.","Am ajuns să ne luptăm cu făcălețele împotriva teroriștilor", "Planul Noi Ordini Mondiale este în desfășurare. Vor mai fi atacuri, se crează panică prin țările din Europa. Încă, în această lume, pe această planetă, oameni susțin minciuna, iluzia și crimele. Trăim într-o lume plină de ură, invidie, teroare și oameni  «sărbătoresc» cu plăcere. Nu există Iad sau Răi, totul depinde de noi, noi alegem binele sau răul. Atât timp cânt aceste Guverne vor fi susținute de marea masă a populației, atâta timp va există și acest sistem Marxism." sunt doar câteva dintre mesajele pe care l-a strâns filmulețul postat de Florin Morariu pe internet.

Fotograful Gabriele Sciotto a povestit pentru BBC cum a realizat poza cu unul dintre teroriștii care a atacat oameni pe străzile din Londra. Polițiștii britanici au spus că centurile atacatorilor nu aveau explozibil.

"După cum puteți vedea în poză, e un bărbat întins pe caldarâm. De asemenea, el ține o bombă la piept și sângerează la brațul stâng. Polițistul, puteți vedea încă ține arma îndreptată către el. Același lucru s-a întâmplat și pe partea cealaltă, unde era încă un bărbat doborât. Am văzut trei bărbați cu astfel de centuri ce păreau că sunt explozive. (...)", a povestit fotograful Gabriele Sciotto pentru jurnaliștii de la BBC.

Despre dublul atac terorist din Londra din noaptea de 3 iunie

Alarma s-a dat după ce un şofer a intrat cu o dubă albă în pietonii de pe London Bridge. Apoi, înarmaţi cu mai multe cuţite, au început să atace trecătorii, dar şi pe cei care aflau în puburile şi localurile de lângă pod. Şapte oameni au murit, iar alţi 48 au fost răniţi, în urma dublului atentat. Dintre victime, 21 sunt în stare critică. Până acum, 12 persoane au fost arestate de poliţiştii britanici în legătură cu atacul de sâmbătă noaptea. Trei bărbaţi suspecţi au fost împuşcaţi mortal la nici10 minute de la declanşarea terorii.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro