VIDEO / Un scriitor britanic a avut un ŞOC ÎNFIORĂTOR: "Asta e ciudat, m-am gândit!". Ce "ingredient" DEZGUSTĂTOR a descoperit în farfurie după ce a terminat de mâncat!

Britanicul Nick Bilton, un jurnalist şi scriitor englez stabilit la Los Angeles, în SUA, a avut un şoc teribil după ce şi-a mai aruncat o privire în farfuria din care tocmai mâncase.


Omul şi-a făcut o salată şi a avut un şoc teribil. Când s-a mai uitat încă o dată, a văzut că "salata verde" a început să mişte şi să urce pe furculiţa cu care servise masa. "Mi-am făcut o salată pentru cină şi, spre sfârşitul mesei, m-am uitat în jos şi am văzut că "salata verde" mişcă. Hm, m-am gândit, asta e ciudat, m-am gândit, salata verde nu mişcă", a scris Nick Bilton pe Twiter.

El a pus un filmuleţ din care se vede că un viermişor urcă pe furculiţă. "Vestea bună, înseamnă că era proaspăt", a glumit unul dintre prietenii lui Nick Bilton din mediul virtual.

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 

video-scarbos-si-periculos-unui-barbat-iau-fost-scosi-50-de-viermi-din-nas

video-infricosator-de-scarbos-ce-a-descoperit-o-femeie-in-urechea-unui-barbat-dupa-ce-acesta-a-folosit-betisoare-de-ureche

T. C.facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro