VIDEO / Un simplu joc a orbit o copilă de clasa a patra. Fetiţa a vrut să se machieze, dar şi-a distrus vederea

Fetiţa a vrut să se machieze, dar şi-a distrus vederea © Sursa foto: observator.tv

Din joacă, o fetiţă din Focşani riscă să-şi piardă vederea. La doar 10 ani, copila s-a machiat cu fardurile mamei, dar a pus strasuri de unghii în tuşul pentru ochi. Podoabele s-au dizolvat, iar substanţele toxice i-au afectat serios corneea. 

O lună întreagă, mama ei nu a dus-o la medic. A ajuns la spital prea târziu, când doar un transplant o mai poate salva. Ana e elevă în clasa a patra în Focşani şi, la începutul vacanţei, a vrut să testeze fardurile mamei. Dar a combinat decoraţiunile pentru unghii cu tuşul pentru ochi.

Au urmat săptămâni întregi de durere. O lună întreagă, în care fetiţa NU a ajuns la spital. Mama ei a tratat-o singură.. aşa cum a crezut. Copila a primit o veste cruntă: riscă să-şi piardă definitiv vederea. Strasurile i-au pătruns în ochiul drept şi s-au dizolvat, iar substanţele toxice i-au distrus corneea, potrivit Observator.tv.

Doar un transplant de cornee ar putea să-i redea vederea la ochiul drept. O operaţie pe care familia ei nu şi-o permite. Copila îşi va petrece întreaga vacanţa închisă în casă: medicii i-au interzis să se expună la soare sau la praf. E preţul uriaş plătit pentru un simplu joc, devenit fenomen în România. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro