VIDEO / Un tată îşi torturează fiul de nouă ani! Mirela Vaida: "V-am văzut cu lacrimi în ochi când aţi auzit lucrurile oribile spuse de mamă"

© Sursa foto: captură Antena 1

Bătăi, umilințe și chiar amenințări cu moartea! Toate acestea descriu copilăria unui băiețel de numai 9 ani. Mama lui, o tânără de 27 de ani, nu mai pune geană pe geană de când a aflat că fiul ei ar fi devenit sacul de box al tatălui său. Soțul de care a divorțat pentru că se săturase, spune ea, să încaseze bătaie. Iar dacă mama a scăpat de pumnii și picioarele pe care le-ar fi primit de la bărbat, acum acesta se pare că-și descarcă furia pe cel mic.

Un îngeraș de copil, de numai 9 ani, cu părul bălai și cu ochii mari și negri ca măslina. Un băiețel tare frumos se pare că este condamnat la o copilărie mult prea... dură. O copilărie grea, zdruncinată, se pare, chiar de tatăl său care, cu ajutorul violenței, a reușit să-l țină departe de mama lui, cel puțin asta susține femeia. Ani la rând, copilul nu ar fi avut parte de clipe petrecute alături de mama sa. Nu! În schimb, ar fi avut parte de agresiuni, bătăi și batjocură, spune Alina cu sufletul ruinat de durere, de mila copilului său care ar fi trebuit să îndure, pare-se, atâta umilință, atâtea bătăi.

"Alături de mine, în această seară, sunt doamna psiholog Ioana Tănase, doamna şi Eliza Săpunaru. Bună seara! Bine aţi revenit, v-am văzut deja cu ochii în lacrimi, uitându-vă la această mamă care povesteşte nişte lucruri absolut oribile", a spus Mirela Vaida.

"Mi l-a invinetit. Aseara i-a dat numai in spate si ma roaga copilul: «Vino, mami și ia-mă, mami, că sunt prea chinuit!». E foarte chinuit copilul meu. Nu am nicio putere sa il iau langa mine. E un om foarte violent. Se roaga copilul de mine sa il iau de acolo si nu am nicio putere... Nu pot sa ma duc... Azi zicea: «Mami, mami ma duc la tren si vin singur la tine.» Fosta soacra nu a fost acasa si a zis ca a profitat de faptul asta si l-a batut numai in spate i-a dat.", a declarat Alina Filipache în cadrul emisiunii "Acces Direct".

Prezentată de Mirela Vaida, "Acces Direct" e o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro