VIDEO / Vrei să aduni multe like-uri la o poză pe reţelele de socializare? Iată ce poţi face!

Sursa foto: Snapchat

De când cu lansarea diferitelor reţele de socializare, toţi utilizatorii se bat pe like-uri şi pe aprecierile din mediul online. Vor să strângă sute la numai o poză sau un simplu mesaj. Ei bine, există o metodă simplă prin care pozele tale pot primi chiar şi mii de like-uri.  

Specialistul în domeniul IT a scos la lumină faptul că prin utilizarea unor filtre în pozele pe care le faci zi de zi vei atrage multe like-uri. Diferitele aplicaţii care îţi modifică faţa sau îţi pun anumite măşti sunt secretul pentru celebritate în mediul online. 

" Cu ajutorul unei aplicaţii de mobil, Snapchat. Ne permite să punem diferite filtre sau măşti pe faţa noastră. Înainte de toate trebuie descărcată, este gratis. Din App Store sau Google Store pe Android. Oferă o opţiune foarte interesantă, aceea de a ne recunoşte şi a ne schimba feţele între noi. Trebuie să facem o fotografie. Putem să îi punem text şi apoi avem opţiunea de o o muta. Apoi la filtre avem stickere care pot fi puse pe poze. (...) Este interesant că de aici putem descărca poza şi o putem pune oriunde pe reţelele de socializare. O putem distribui oriunde. (...) Mai este încă o variantă simplistă, pe Google Photos. Intrăm în aplicaţie. Accesăm. Intrăm în galeria noastră şi de aici putem prelucra toate despre luminozitate şi alte caracteristici." a declarat specialistul IT Laurenţiu Ciobanu la Antena Stars.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro