VIDEO / Zi-mi când eşti născut, ca să-ţi spun cine îţi va sta pe „cap” toată viaţa! Cifra care reuşeşte să aibă cea mai lungă relaţie

+3 click pentru
galerie

Cât de compatibil eşti cu partenerul tău în funcţie de ziua naşterii © Spynews

În funcţie de numere, poţi afla foarte multe elemente despre tine, dar şi despre partenerul tău de viaţă. Pentru a afla care este compatibilitatea perfectă, urmăreşte materialul de mai jos. 

Ziua de naştere ne spune foarte multe lucruri despre tipul de compatibilitate pe care îl putem avea cu partenerul nostru.

Cifra 1. Ei sunt compatibili cu cei care au vibraţia zilei de naştere 9. Îşi doresc o iubire şi se înţeleg extraordinar de bine. Numărul 1 e cel care va conduce relaţia, va da impulsul în relaţie. Numărul 1 nu ştie să fie foarte romantic, de aceea numărul 9 îi va sări în ajutor. De asemenea, numărul 1 se mai înţelege cu numărul 4.

Cifra 2. Au şansa să îşi găsească marea iubirea şi, evident, vor face casă bună tot cu numărul 2. Sunt printre relaţiile care vor dura mult şi sunt compatibile.

Cifra 3. Se înţeleg foarte bine cu cei care au ziua de naştere 6, pentru că sunt foarte creativi şi îşi doresc o viaţă de familie. Aduc bucurie în permanenţă în relaţie.

Cifra 4. Se înţelege şi cu numărul 1, dar mai mult cu numărul 7, pentru că zona de pragmatism şi seriozitate va imprima celui cu numărul 7 o aplecare foarte mare către iubire, către lucrurile pe care să le facă împreună şi va reuşi să îi tempereze "capul în nori". Numărul 4 se va bucura pentru că numărul 7 e foarte stabil şi fidel, iar relaţia lor debutează furtunos. Are o capacitate de a imprima zona de pasiune.

Cifra 5. Se înţelege cu cei care au ziua de naştere 8. Numărul 5 e expansiv, libertin, au dorinţa de a fi cu cineva și numărul 8 îl aduce cu picioarele pe pământ. Este una dintre relaţiile care durează destul de mult în timp.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro