Violenţa, la ea acasă în showbiz! Oana Frigescu o acuză pe Roxana (ex-Trident) că a lovit-o!

+2 click pentru
galerie

Şoc în lumea mondenă! Două vedete importante de sex feminin din showbiz şi-au reglat conturile, în plină zi, într-un parc bucureştean.

Oana Frigescu, fosta vedetă a Antenei 1, a depus ieri o plângere la Secţia 2 de Poliţie prin care o acuză pe Roxana (ex-Trident) că a bruscat-o. Întâmplarea ar fi avut ieri, în jurul orei 19.00, în plin Centrul Capitalei, într-un parc. De faţă au fost mai mulţi martori, însă nimeni nu a intervenit! 
Scandalul ar fi început după ce Roxana a înnebunit pur şi simplu când şi-a văzut fiica de patru ani jucându-se în parc cu Oana Frigescu. Fosta cântăreaţă a încercat să o ia de acolo pe micuţă, moment în care între cele două femei s-a iscat o altercaţie. Cea mai şifonată a ieşit Oana, care a şi depus ieri o plângere la Poliţie. Se pare că ex-ştirista acuză că a fost afectată fizic şi emoţional de Roxana.
Conflictul dintre cele două durează de ceva vreme, însă nu a fost niciodată unul "pe faţă". Roxana este în scandal cu Marcel Sârbu, tatăl fetiţei sale, care încearcă să obţină custodia micuţei. În lupta pentru minor a intrat şi Andrei, fostul soţ al Roxanei, care ar avea, se pare o relaţie cu fosta componentă a trupei Trident. De ceva vreme, însă, se zvoneşte că Marcel s-ar fi cuplat, la rândul lui, cu Oana Frigescu. Cei doi au infirmat zvonul, însă întâmplarea de ieri pare să confirme această variantă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro