Vladimir Putin divorţează pentru o bunăciune de 30 de ani. Cum arată tânăra cu care liderul de la Kremlin ar avea doi copii

Anunţul divorţului preşedintelui Rusiei nu surprinde pe nimeni! Zvonurile privind rupta dintre Vladimir Putin şi soţia sa, Ludmila, există de ceva vreme, iar principalul motiv al despărţirii ar fi infidelitatea liderului de la Kremlin. Potrivit presei internaţionale, Putin ar avea de mai bine de câţiva ani o relaţie cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, cu care ar avea doi copii.

Chiar dacă relaţia dintre Kabaeva şi Putin a fost negată vehement, zvonurile privind presupusa relaţie amoroasă a celor doi au continuat să curga, iar acum sunt invocate ca fiind cauza divortului dintre presedintele Rusiei şi sotia sa, Liudmila.  

Alina Kabaeva, fostă campioană olimpică la gimnastică ritmică, a apărut, în ianuarie 2011, pe coperta primei editii a revistei „Vogue Rusia”. Pe atunci, Vladimir Putin era premier, iar coperta a strârnit numeroase controverse. Între picioarele rusoaice stătea scris titlul „Cea mai mare victorie a ei”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro