"Vreau să omor un polițist!" Anunţul care a declanşat alarma de gradul zero în Capitală!

+3 click pentru
galerie

Un bărbat care a anunțat că intenționează să ucidă un polițist este dat în consemn general, pentru a putea fi oprit la timp, înainte de producerea unei tragedii.

Potrivit unor surse judiciare, polițiștii sunt în alertă maximă după ce un bărbat care se crede copia fidelă a ucigașului grec Kostas Passaris a spus că va ucide cel puțin un om al legii. Anchetatorii s-au sesizat cu privire la intențiile bărbatului după ce, acum câteva zile, acesta a solicitat un certificat de cazier de la o unitate de poliție din București. Atunci când a semnat de primire, acesta a trecut pe hârtie numele temutului grec Passaris. Uimit, polițistul care i-a înmânat documentele l-a întrebat de ce a procedat în felul acesta, iar bărbatul i-ar fi răspuns, pe un ton amenințător, că ar fi luat numele omului pe care îl admiră cel mai mult și că intenția lui este ca în cel mai scurt timp, să ucidă, la rândul lui, cel puțin un polițist.

Trebuie spus că înainte să fe arestat și condamnat în România pentru un dublu asasinat comis, în 2001, în timpul unui jaf la o casă de schimb valutar, Passaris a ucis doi polițiști în Grecia. În același timp, mai mulți polițiști au fost răniți de grec, care are o ură cumplită pe oamenii legii, care i-au ucis prietenul, într-un schimb de focuri, culmea, un infractor român. În acest context, Passaris a mers până la comiterea unui atentat terorist, după ca a aruncat o grenadă într-o secție de Poliție din Grecia. Pentru a nu cădea victime ale românului care se recomandă cu numele “Fiarei” Passaris, fiecare polițist din stradă a primit o fotografie și numele bărbatului. Pentru că nu a comis nicio infracțiune, nu există motive pentru ca acesta să fie reținut, drept pentru care singura "șansă" a oamenilor legii este să se uite, mereu, peste umăr.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro! Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro