Vrei să ai un corp sexy ca al lui Megan Fox? Uite cum îşi menţine silueta actriţa din "Transformers"

Meghan Fox

Megan Fox este una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, fiind iubită şi admirată de sexul tare, cât şi de femeile care îşi doresc să aibă un trup de zeiţă ca al ei.

Ea iubeşte dulciurile prea mult pentru a renunţa la ele şi este prea leneşă pentru a face sport. Pentru a fi mereu în formă, actriţa a găsit o soluţie la îndemâna oricărei femei: bea apă cu oţet.

"O dată pe săptămână beau 250 ml apă şi 50 ml oţet. Faptul că măriţi cantitatea de oţet nu garantează că măriţi numărul de kilograme pierdute. Dimpotrivă. Vă veţi face rău, deoarece oţetul vă poate afecta stomacul. Mergeţi la un medic înainte de acest regim", a adăugat Megan, citată de doctorulzilei.ro.

"Un sfat pe care mi l-a dat bunica mea, şi pe care îl urmez cu sfinţenie, pentru că am văzut că la ea a dat roade, este acela de a nu bea lactate. Ştiu că sună ciudat, dar prefer un pahar cu apă plată cu lămâie decât unul cu lapte, cu sana sau cu iaurt. Decât să gătesc, mai bine mor de foame. Sunt în stare să nu mănânc săptămâni întregi decât să merg în bucătărie şi să mă apuc să gătesc ceva. Dieta Paleo mi se potriveşte la fix", a mai declarat actriţa din "Transformers".

Toate acestea vin la pachet cu untul de peşte, pe care Megan îl foloseşte pentru a nu avea probleme cu intestinale.

Foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro