Vrei să ajungi chef? Poate fi şansa ta! ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” organizează preselecții în țară
Publicat pe 06.11.2014 la 10:50 Actualizat pe 06.11.2014 la 11:22
La televizor pare simplu. Dar pentru a fi un bucătar bun într-un restaurant de top e nevoie de talent, pasiune, creativitate, calități de lider, lucru în echipă și rezistență la presiune.
La televizor pare simplu. Dar pentru a fi un bucătar bun într-un restaurant de top e nevoie de talent, pasiune, creativitate, calități de lider, lucru în echipă și rezistență la presiune.
După ce a dat startul înscrierilor pentru un nou sezon pe site-ul casting.a1.ro, show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” pornește prin țară în căutarea celor mai curajoși și talentați bucătari.
Astfel, cine crede că poate rezista în spatele ușilor închise ale unui restaurant, cine crede că poate supraviețui muncii într-un restaurant à la carte și cine vrea să câștige marele premiu și să își schimbe astfel viața este așteptat la preselecțiile care vor avea loc pe 15 noiembrie la Iași, pe 22 noiembrie la Cluj, pe 29 noiembrie la Timișoara, pe 6 decembrie la Chișinău și pe 13 decembrie la Bucuresti.
Cei care doresc să participe sunt așteptați la preselecții cu un preparat culinar semnătură, care să definească stilul fiecăruia de a găti. Înscrierile pentru cel mai picant reality show al momentului se pot face pe site-ul casting.a1.ro, la numărul de telefon 021-20.30.342 sau direct la preselecțiile din țară.
A.C.C.
Citeşte şi: