Vrei să arăţi impecabil de Crăciun? Ţine dieta cu ouă şi vei slăbi considerabil

Dieta cu ouă te va ajura să arăţi minunat de Crăciun © pixabay.com

Se apropie Crăciunul, iar tu încă îţi faci griji că nu vei arăta aşa cum ţi-ai dorit? Uită de supărare şi fă ceva în privinţa asta. Mai ai o şansă până la marea petrecere de Crăciun, trebuie doar să ţii o dietă simplă cu ouă şi să renunţi la câteva alimente.

Iată ce trebuie să mănânci pentru a arăta impecabil de Crăciun:

Ziua 1: Pentru micul dejun trebuie să mâncaţi două ouă fierte la care să adăugaţi o legumă. Continuaţi cu prânzul şi adăugaţi 2 albuşuri de ouă cu ceva peşte fiert. De asemenea puteţi să mâncaţi un fruct la o gustare. Seara renunţaţi puţin la ouă şi pregătiţi nişte legume.

Ziua 2: Dimineaţă mâncaţi două ouă fierte şi o banană, iar la prânz ca ziua anterioară, mai exact două albuşuri şi puţin piept de pui de data aceasta. Seara aveţi voie să vă abateţi de la ouă şi să mâncaţi puţină brânză cu un pahar de lapte, sau chiar o felie de pâine prăjtă, potrivit kfetele.ro.

Ziua 3: Pentru micul dejun pregătiţi tot două ouă fierte, după care continuaţi la prânz să mâncaţi două albuşuri cu puţină carne roşie la cuptor. Seara trebuie să vă pregătiţi doi cartofi copţi cu nişte salată verde.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro