Vrei să îi oferi clipe de neuitat iubitului? Aceste surprize sexuale îl vor înnebuni

Surprizele sexuale îl vor cuceri! © pixabay

Viaţa ta amoroasă devine din ce în ce mai plictisitoare? Ei bine, trebuie să iei iniţiativă şi să te pui pe treabă. Surprizele sexuale pot reprinde flacăra pasiunii dintre tine şi iubitul tău. Cu siguranţă îl vei cuceri definitiv!

Iată surprizele sexuale pe care i le poţi face iubitului tău:

1. Striptease

Încearcă să ajungi acasă mai devreme decât ajunge el în mod obişnuit şi îmbracă-te în ceva sexy. Când ajunge, dă play unei melodii lente şi începe să dansezi cât mai provocator posibil. Cu siguranţă el va fi uimit de felul în care l-ai aşteptat acasă şi nu va uita prea curând acest moment.

2. Sex spontan

Pentru ca iubitul tău să se simtă răsfăţat, trebuie să mai iei şi tu iniţiativa din când în când. Sexul pe neaşteptate este cea mai bună alegere. Sărută-l pasional atunci când vă aflaţi în bucătărie, sau chiar în lift şi cu siguranţă el nu se va aştepta şi va aştepta cu nerăbdare să ajungeţi în dormitor pentru a continua. De asemenea îl poţi trezi , făcându-i o propunere. Sigur nu te va refuza!

3. Inversaţi rolurile în pat

Dacă până acum tu erai cea inactivă şi preferai gesturile mai pasionale, este timpul să faci o schimbare majoră. Ia-l prin surprindere şi faceţi schimb de roluri. La acest lucru nu se va aştepta şi va profita de fiecare moment alături de tine. Îl poţi lega sau folosi obiecte sexuale pentru a-i arăta ce fată rea eşti.

4. Schimbă decorul

Obişnuitul dormitor vă face partidele amoroase monotone? Schimbă decorul şi realizează ceva după bunul tău plac! Trebuie doar să rezervi o cameră la hotel, să pui câteva petale de trandafiri, şampanie sau orice altceva îţi doreşti. Ia-ţi iubitul la o plimbare prin oraş, după care nu-l duce acasă, ci la hotel. Spune-i că îl răpeşti o noapte şi cu siguranţă va fi cel mai fericit, potrivit unica.ro.

5. Îndeplineşte-i o dorinţă arzătoare

Sigur există ceva ce iubitul tău îşi doreşte, însă până acum nici nu ai vrut sa auzi de asta. E momentul să îi faci pe plac. Oferă-i când nu se aşteaptă ceea ce îşi doreşte el, chiar dacă nu îţi face plăcere. Supriza va fi extraordinară pentru el!

6. O vizită la sex shop

Du-l într-o zi la sex shop şi spune-i că tu faci cinste şi că îşi poate lua tot ceea ce îi face cu ochiul. Sigur el va zâmbi şi se va gândi numai la cum veţi testa împreună acel obiect pe care şi-l va alege. Vestea bună pentru tine este că în sfârşit l-ai convins să meargă la cumpărături cu tine!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro