Vrei să-ţi duci partenera pe culmile plăcerii? Laura Andreşan te învaţă cum să te porţi în dormitor

Domnilor, sexul de calitate nu e greu de obţinut! Tot ce trebuie să faceţi este să ţineţi cont de câteva detalii. Laura Andreşan, autointitulata "Profă de sex", îşi spune ce să NU faci în dormitor, dacă vrei să-ţi duci partenera pe culmile plăcerii.

"Sexul fără libertate, explorare, fără cunoaștere, este ca mâncarea fără sare și piper . Ei bine, sunt unele ingrediente, care uneori ne mai scapă, și care nu condimentează deloc jocul, ci îl transformă eventual într-o comedie", a scris Laura pe blogul său.

Iată ce NU trebuie să faceţi!
 
1. E greșit să purtați șosete sau, mai rău, să rămâneți încălțați în timpul actului sexual.
 
Uitaţi tot ce ați învățat din filmele porno. Dacă ești un tip care se grăbește să se dezbrace când e cuprins de pasiune, atunci dă-ți mai întâi pantofii și șosetele jos, și eventual pune-le departe, cât mai departe de nasul ei sensibil. În rest încearcă să o dezbraci cât mai lent.
 
2. E greșit să răspunzi la telefon în timpul jocului.

După datele relevate de studiul BBDO Worldwide, 15% dintre americani au întrerupt măcar o  partidă de sex ca să răspundă la telefon. Ca să rezistați tentației să răspundeți, închideți telefonul la început!

3. E greșit să dai denumiri copilărești organelor ei sexuale.

Clitorisului spune-i clitoris, vaginului spune-i simplu vagin, renunță la denumiri stupide de animale, sau să îi spui eventual "€œpipilică”. Partenera de dormitor nu este interesată de cum îți numești tu penisul când te masturbezi, sau la bârfe cu prietenii, ori cum îi spunea mamă ta când îți schimba scutecele.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro