Zăvo a scăpat de "Ologu"! Tribunalul a respins plângererea făcută pe numele vedetei

Judecat alături de vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, Sebastian Dobrescu - zis "Ologu" - nu a reuşit să convingă judecătorii că Oana Zăvoranu se ocupă cu cămătăria. 

Instanţa a respins plângerea formulată de Dobrescu "ca tardivă" şi a menţinut rezoluţiile de neîncepere a urmăririi penale date pe numele Oanei Zăvoranu. Bărbatul le ceruse judecătorilor să redeschidă un dosar în care Oana Zăvoranu era bănuită de implicare în activităţi de cămătărie, culmea, în dosarul vrăjitoarelor Vanessa şi Melissa. 

Ologu i-a venit de hac procurorului Bălăşescu

Sebastian Dobrescu este cel de la care a plecat şi dosarul procurorului Max Bălăşescu, arestat pentru luare de mită. În cazul cu pricina, Dobrescu l-a denunţat pe anchetator la DNA pentru că acesta i-ar fi cerut bani ca să-i aranjeze un dosar. Zis şi “Ologu’”, din cauza unor probleme la un picior, Dobrescu e totodată şi cel care i-ar fi dat banii cămătarului Ion Constantin, pentru ca acesta să o împrumute pe Oana Zăvoranu, cerându-i drept garanţie casa din strada Andrei Mureşanu, în care locuieşte, în prezent, vedeta.

"Îi rup şi celălalt picior şi-i dau cu el în cap"

De la începutul scandalului cu vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, Oana Zăvoranu nu l-a avut nicio clipă la inimă pe bărbatul care o acuza de cămătărie. “Dobrescu e un cămătar cu relaţii pe care eu l-am demascat cu probe de necontestat, să nu mă confunde cu nimeni, ce a făcut cu Max Bălăşescu nu o să poată face şi cu mine… Eu sunt Oana Zăvoranu şi să-şi bage bine asta în cap, să repete în oglindă, iar dacă ne vedem pe la tribunal, pot să-i dau un autograf, asta ca să fac o «aroganţă». I-e frică de mine pentru că am zis că îi rup şi celălalt picior şi-i dau cu el în cap! A pierdut şi a făcut recurs, dar o să piardă din nou. Şi va trebui să plătească şi cheltuielile de judecată. Păi, altfel rămânea şi fără picioare, şi bătut în cap. Oricum e bătut de soartă”, spunea - în urmă cu câteva săptămâni -Oana Zăvoranu despre Dobrescu, într-o publicaţie centrală.

Citeşte şi  Atac sinucigaş! Un militar a decedat şi alţi cinci au fost răniţi în Afganistan


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro