Zice că e credincioasă, dar a făcut lucrul cel mai hulit de Biserică! Cristina Spătar a recunoscut totul, cu zâmbetul pe buze

Cristina Spătar trece printr-o adevărată dramă, asta după ce la scurt timp de la eliberarea soţului ei Alin Ionescu din închisoare au apărut tot felul de zvonuri că ar înşela-o. Artista a mărturisit, în exclusivitate, că necazurile au împins-o la un moment dat către vrăjitoare, iar aşa şi-a regăsit optimismul.

Invitată în cadrul emisiunii "Refresh, by Oana Turcu", îndrăgita artistă Cristina Spătar a dezvăluit unul dintre cele mai bine ascunse secrete. Se pare că problemele sau îndoielile pe plan profesional au făcut-o pe regina R&B să meargă la vrăjitoare, pentru a afla răspunsurile mult căutate. "Da, sunt o persoană religioasă, dar recunosc: am fost şi la vrăjitoare mai ales în perioadele de stres, pentru că mă făceau să îmi regăsesc optimismul", a spus Cristina, la Antena Stars.

"Nu există bărbat fidel"

Artista este de părere că o un anumit interval de timp se merită să înduri de dragul copiilor. "O perioadă merită să înduri anumite lucruri pentru copii, dar nu la infinit. Pentru copii e cel mai greu când apar conflictele între părinți”, a mai declarat cântăreaţa. Tot ea spune că reprezentanții sexului opus nu știu să fie credincioși unei singure femei. "Nu există bărbat fidel. E bine, ca femei, să avem rezervele noastre”, e de părere Cristina.

Întregul interviu cu Cristina Spătar, sâmbătă, de la 16:00, la Antena Stars!

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro