Ziua cea mare pentru Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană! Decizia îi priveşte pe copiii celor doi

În urmă cu o săptămână, Inspectorarul Şcolar Bucureşti i-a permis Adrianei Bahmuţeanu înscrierea unuia dintre băieţi la o şcoală de stat.

Judecătoria Sectorului 5 ar putea decide, în cursul zilei de azi, dacă  băieţii vedetei de televiziune şi ai omului de afaceri Silviu Prigoană vor rămâne înscrişi în sistemul public de învăţământ sau vor urma cursurile unei şcoli private.  Soluţia instanţei ar putea veni după ce, în urmă cu o săptămână, Adriana Bahmuţeanu l-a înscris pe unul dintre băieţii ei, în clasa a II a, la şcoala 150 din Sectorul 5. 

Măsura nu l-a mulţumit pe Silviu Prigoană care îşi doreşte ca băieţii lui să urmeze cursurile unei şcoli private. "Cred că oricine, care are posibilitatea şi are de ales, va alege ce e mai bun pentru copiii lui. Eu mă voi lupta ca băieţii mei să aibă cea mai bună educaţie de pe planetă", ne-a mărturisit omul de afaceri care va oferi în faţa judecătorilor mai multe variante de şcoli private pe care fiii săi le-ar putea urma. Atât Silviu prigoană cât şi Adriana Bahmuţeanu sunt aşeteptaţi în faţa judecătorilor.

Citeşte şi

PAPARAZZI! Primele imagini cu Alina Vidican după ce a născut! Uite cât de bine arată proaspăta mămică

EXCLUSIV! Oana Cuzino a câştigat războiul cu Yoav Shtern! Câte milioane de euro a primit vedeta de televiziune!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro