Ziua decisivă pentru Cristian Boureanu! Întâlnire de gradul zero

+3 click pentru
galerie

Cristian Boureanu aşteaptă, astăzi, verdictul în cel mai important dosar, aflat pe masa magistraţilor Tribunalului Bucureşti.

Boureanu aşteaptă cu sufletul la gură decizia judecătorilor, în dosarul deschis de fosta soţie, care are ca obiect exercitarea autorităţii părinteşti asupra fiicei lor. Alături de Cristian Boureanu - care va fi nevoit să dea ochii cu fosta nevastă - au fost chemaţi la bară şi reprezentanţii Primăriilor Sectorului 1 şi Sectorului 6, pentru a depune concluzii ale anchetelor sociale efectuate în cazul fostului polician acuzat de agresarea fiicei minore.

Irina Boureanu

După ce a susținut că Boureanu ar fi agresat-o și pe ea și că nu o miră deloc comportamentul pe care l-a avut față în față cu polițiștii care l-au oprit în trafic, Irina, fosta soție a acestuia, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spynews.ro că fostul politician își neglijează fiica. ”Tot ce pot să spun este că el se opune ca fiica noastră să depășească problemele pe care le-a avut. Mai exact, se opune ca Ioana să facă psihoterapie. Am atacat sentința dată în aces caz, cu apel, și sper să va înțelege și el că, dacă psihologii au recomandat psihoterapie, iar mie nu mi se permite să o fac pentru fiica noastră e ceva în neregulă. Trebuia să înceapă de luni bune, dar el nu e de acord. Mai mult, fostul meu soț se opune să mergem în vreo vacanță în străinătate, nu vrea să îmi dea procură în acest sens, Ioana fiind minoră”, a declarat Irina Boureanu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro