Ziua propovăduieşte Sfânta Scriptură, iar seara se transformă în...Păcală! Un actor celebru mărturiseşte legatura dintre raţa Francesca şi Arsenie Boca!

Este unul dintre cei mai talentaţi actori ai Teatrului Naţional din Capitală, însă chemarea lui Dumnezeu a fost mult mai puternică decât cea artistică. Astfel, Ovidiu Cuncea şi-a îndeplinit visul din copilărie: acela de a deveni preot, asta după ce i-a cerut ajutorul Părintelui Arsenie Boca.

Invitat în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe", celebrul actor Ovidiu Cuncea a vorbit deschis despre una dintre cele mai marcante experienţe din viaţa lui. Puţini ştiu că, încă din copilărie, el visa să se facă preot. A absolvit Facultatea de Teatru, dar nu s-a putut desprinde nici de biserică, acolo unde de mai bine de doi ani ţine slujbe. Totul ar fi început după vizita actorului la Mănăstirea Prislop, acolo unde, spune el, i-ar fi cerut ajutorul Părintelui Arsenie Boca.

"Ştiu că e la modă acum cu Părintele Arsenie Boca şi încerc să îl comercializez cât mai puţin, dar pentru că noi am avut un unchi călugăr la Mănăstirea Sâmbătă şi pentru că Părintele a ţinut-o pe mama mea, copil fiind, pe genunchii lui, eu am avut aşa toată viaţa o  legătură specială şi nu de acuma. Totul a început prin anii '86-'87. L-am prins pe Părintele Arsenie Boca în viaţă. La Prislop l-am rugat pentru preoţia mea şi atunci au început să îmi curgă lacrimile. El atunci nu mai era în viaţă. L-am rugat să mă ajute şi s-a întâmplat asta", a mărturisit Ovidiu Cuncea, la Antena Stars.

Întregul interviu emoţionant, duminică, la ora 13, numai la Antena Stars!

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro