Cazul Caracal. Ultima persoană care a văzut-o pe Luiza Melencu, filmată cu camera ascunsă! Ce declarații halucinante a făcut

Cazul Caracal. Ultima persoană care a văzut-o pe Luiza Melencu, filmată cu camera ascunsă! Ce declarații halucinante a făcut © arhiva

Noi informații ies la iveală în cazul Caracal. Un bărbat care susține că este ultima persoană care a vazut-o pe Luiza Melencu a făcut declarații halucinante, filmat fiind cu camera ascunsă.

Bărbatul susține că ar fi fost chemat de cinci ori la poliție pentru a declara din nou ceea ce cunoaște referitor la dispariția Luizei.  "Am dat declarații peste declarații - am dat patru și cu una, cinci. I-am dat lui Tonel la bunică-su în curte și i-am spus cum s-a prezentat, cum era fata. Ziua mea de muncă cine mi-a plătit-o? Eu am plecat din timpul muncii, din construcții și mi-a dat voie șeful de echipă. (...) Nici ocazia nu mi-a plătit-o", a fost afirmaţia şocantă făcută de martor, la Antena 3.

Aceasta vine la doar o zi, după ce avocatul familiei Luizei a anunţat că din dosar au dispărut mai multe probe, inclusiv declaraţia dată de ultima persoană care a văzut-o pe fată în viaţă. 

Mare parte din dosarul dispariției Luizei a dispărut. A dispărut pe parcurs, odată cu dispariția Luizei. Vă dau în premieră. Există ca în orice caz al unei dispariții, cel mai important element e ultima persoană care te-a vazut în viață. Ultima persoană care a vazut-o pe Luiza eu am adus-o in fața procurorilor DIICOT central și ei s-au mirat, nu știau de existența acestei persoane. Această persoană fusese audiată de patru ori în dosarul inițial, la poliția zonală, la Parchetul judecătoriei Caracal și Craiova și la DIICOT Craiova. Persoana a avut cel puțin patru audieri. Cei care fac acum audieri nu știau de această persoană, de declarațiile date', a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

La intersecția groazei existau trei camere de luat vederi ...

Tonel Pop susţine că au dispărut şi probe video din dosar. "La început au fost niște înregistrări, la intersecția groazei existau trei camere de luat vederi în spic, la un colț de clădire, care filmau tot, venirea Luizei, plecarea Luizei, mașina lui Dincă. Înregistrările au fost ridicate de politiști înainte de sosirea la DIICOT Craiova. Au fost persoane care au văzut acele înregistrări. O înregistrare a dispărut. Cei de la structura centrală DIICOT nu o mai au. Înregistrarea a văzut-o și mama Luizei. A dispărut. Nu se știe unde au dispărut", a declarat avocatul familiei Luizei, la Antena 3.

Alexandru Cumpănaşu a depus sesizare la Interpol şi Europol, cu privire la găsirea Alexandrei și a Luizei

Recent, Alexandru Cumpănaşu a depus o cerere către Interpol şi Europol. Unchiul Alexandrei Măceşanu continuă să creadă că cele două fete nu au fost ucise de Gheorghe Dincă, aşa cum inculpatul a mărturisit la audieri şi este sigur de faptul că au fost victimele unei reţele de trafic de persoane. 

În urma sesizării făcute către Interpol şi Europol, se va verifica dacă, într-adevăr, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu au fost victimele unei reţele de trafic de persoane. Alexandru Cumpănaşu se bazează pe faptul că aceste două instituţii au competenţa de a coopera cu toate statele în vederea identificării Luizei şi Alexandrei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro