Anunț de ultimă oră, despre eliberarea lui Cristian Cioacă. Când poate ieși din închisoare

Anunț de ultimă oră, despre eliberarea lui Cristian Cioacă. Când poate ieși din închisoare © Arhivă

Sunt vești de ultimă oră despre Cristian Cioacă. Chiar în ziua în care Elodia Ghionescu ar fi împlinit 51 de ani, avocata polițistului a precizat când ar fi posibil ca soțul acesteia să fie eliberat din închisoare.

Cristian Cioacă se află după gratii, după ce magistrații l-au găsit vinovat de uciderea soției sale, Elodia Ghinescu. La RomâniaTV, avocata polițistului a explicat că, în numai doi ani, Cioacă ar puta să facă prima lui cerere de eliberare condiționată.

Cioacă ar putea fi liber peste 2 ani

Un lucru bulversant pentru cei care îl văd pe Cioacă vinovat de moartea Elodiei și și-ar dori să-l vadă ispășind ani grei în închisoare. Însă, potrivit Codului Penal, Cioacă are dreptul la o astfel de cerere, având în vedere faptul că prestează diverse munci, în peninteciar. Lucreză la bucătărie, dar are și rol de profesor pentru alți deținuți, cărora le predă diverse lucruri. Chow Chow

Cum fiecare muncă îi adaugă zile executate, timpul este în favoarea lui Cristian Cioacă, care, peste doi ani, va avea prima oportunitate de a se vedea din nou liber.

Misterioasa dispariție a Elodiei

Elodia Marilena Ghinescu, o avocată din Brașov, a dispărut în august 2007. Cazul a fost puternic mediatizat și a devenit una dintre cele mai cunoscute dispariții din România.

Pe data de 6 septembrie 2007, Secția 2 Poliție din cadrul IPJ Brașov înregistra sesizarea lui Cristian Cioacă, soțul Elodiei, cu privire la dispariția acesteia. Pe 18 septembrie, procurorii au început urmărirea penală față de Cioacă, sub acuzația de omor calificat. Teoria procurorilor a fost că, în noaptea de 29 spre 30 august 2007, și-a ucis soția, a tranșat trupul, apoi l-a aruncat într-un loc neidentificat.

Elodia Ghinescu a fost declarată oficial dispărută abia pe 12 februarie 2009, urmând ca, pe 2 iulie 2013, Cristian cioacă să fie condamnat la 21 de ani de închisoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro