Ce au în comun Adriana, fetița ucisă în Dâmbovița, și fiica olandezului. Se lăuda cu ea peste tot pe internet

Ce au în comun Adriana, fetița ucisă în Dâmbovița, și fiica olandezului. Se lăuda cu ea peste tot pe internet © Arhivă

Asemănare tulburătoare între Adriana Mihaela Fieraru, fetița de 11 ani din Gura Șuții care a fost răpită la un pas de casă, apoi ucisă, și fiica olandezului suspectat de oribila crimă. Bărbatul se lăuda peste tot pe internet cu micuța lui, pe care o alinta „prințesa mea” pe platformele de socializare.

Johannes Visscher, cetățeanul olandez suspectat de uciderea copilei de 11 ani, era la rândul lui tată. Mai mult, posta frecvent poze cu cea pe care o alinta „mica mea prințesă”.

Asemănarea dintre fiica olandezului și Adriana

Chiar dacă, odată cu fuga lui din România, și-a dezactivat toate conturile de socializare, a uitat de unul: contul de Flickr, acolo unde au fost descoperite mai multe poze cu fetița lui, din perioada 2005-2012.

Se poate observa cu ochiul liber că există un element comun tulburător între Adriana și fata olandezului: ambândouă seamănă, fizici vorbind, izbitor. Asta reușește imposibilul: să facă fapta pe care olandezul ar fi comis-o să fie și mai înfiorătoare.

S-a sinucis după ce a fost pus sub urmărire

Vă reamintim că Adriana, o fetiță de 11 ani din Gura Șuții, a dispărut vineri, la scurt timp după ce plecase de la școală. După 44 de ore de căutări, fata a fost găsită moartă, pe un câmp. Luni, în urma analizei camerelor de supraveghere, a fost identificată mașina închiriată de Visscher la sosirea în România. Pentru că a fost lăsat să plece înapoi în Amesterdam, odată ce a fost pus sub acuzare pentru omor, omul a fost căutat intens de autorități. Într-un final, acesta a fost găsit mort, după ce s-a sinucis intrând din plin într-un TIR.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro