Avion ucrainean cu 180 de pasageri, prăbuşit la scurt timp după decolare, în Iran. Niciun supravieţuitor!

Avion ucrainean cu 180 de pasageri, prăbuşit la scurt timp după decolare, în Iran. Niciun supravieţuitor! © Twitter

Tragedie în Iran! Un avion ucrainean s-a prăbuşit şi a luat foc, miercuri dimineaţă, la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul din Teheran. 180 de persoane care se aflau la bord au pierit.

Un avion cu 180 de persoane la bord s-a prăbuşit miercuri dimineaţă, la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran. Aeronava care aparţinea unei companii ucrainiene avea destinaţia Kiev. Presa din Teheran anunţă că nu există niciun supravieţuitor. 

Miercuri dimineaţă, un Boeing 737 s-a prăbuşit imediat după decolarea de pe un aeroport din Teheran. potrivit primelor informaţii, aeronava s-a prăbuşit din cauza unor probleme tehnice. La bord se aflau 170 de pasageri şi 10 membri ai echipajului. 

După decolare, avionul a încetat să mai trimită semnale, confom FlightRadar24. Autorităţile au trimis de urgenţă echipe de salvare în zona din apropierea aeroportului unde s-a prăbuşit avionul.

Avionul operat de Ukrainian International Airlines a luat foc la opt minute de la decolare.

"Avionul este în flacari, dar am trimis echipe (...) şi poate vom putea salva unii pasageri", anunţa Pirhossein Koulivand, directorul serviciului iranian pentru situaţii de urgenţă, pe când încă existau speranţe că sunt supravieţuitori. Din păcate, lucrurile au stat diferit.

Până în acest moment nu se ştie clar dacă incidentul aviatic are vreo legătură cu confruntarea dintre Statele Unite ale Americii şi Iran. De altfel, aeronava s-a prăbuşit la câteva ore după ce Iranul a lansat mai multe rachete balistice care vizau forţele americane. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro