Avocatul lui Gheorghe Dincă, noi precizări despre anchetă. "Din probe, nu par să existe complici la crimă"

Avocatul lui Gheorghe Dincă, noi precizări despre anchetă. "Din probe, nu par să existe complici la crimă" © captura Antena 3

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a oferit noi detalii despre ancheta crimelor din Caracal. Avocatul a vorbit despre posibilitatea ca Dincă să fi avut complici.

„Ultima dată am vorbit cu clientul meu când am plecat de la Caracal, pe data de 2 august. În această fază a urmăririi penale se adună probe. În momentul de față sunt probe, dar încă nu s-a elucidat concludența probelor. Probe s-au ridicat foarte multe. Din câte am înțeles, IML nu are nici oameni așa mulți și nici atâta aparatură ca să poată merge într-un ritm atât de alert. Adică dacă au, de pildă, trei aparate și sunt 300 de probe care trebuie examinate, vă dați seama că durează”, a declarat Gheorghe Dincă, despre crimele din Caracal.

Ce au găsit anchetatorii într-una din gropile din curtea lui Gheorghe Dincă

Au ieșit la suprafață informații șocante în cazul crimelor odioase din Caracal.După ce anchetatorii au ajuns la concluzia că trebuie să examineze una dintre gropile pe care Dincă le are în curte, acum s-a descoperit faptul că aceasta conținea cenușă. Potrivit informațiilor oferite de digi24.ro, nu se știe încă dacă este vorba despre cenușă provenită în urma arderii unui cadavru, dar cert este faptul că se vor face cercetări în acest caz.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro