Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, replică șocantă pentru anchetatori: „Care e problema voastră?”

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, replică șocantă pentru anchetatori: „Care e problema voastră?” © arhivă

Ies la iveală detalii șocante despre Gheorghe Dincă. Acesta se pare că le dă dreptate anchetatorilor, însă are și o atitudine extrem de arogantă. Gesturile criminalului din Caracal l-au dat de gol, căci un specialist mimico-gestual le-a interpretat pe toate și au ieșit la suprafață detalii terifiante despre comportamentul monstrului din Caracal. 

Potrivit observator.tv, un specialist mimico-gestual a analizat toate gesturile lui Gheorghe Dincă, mai ales pe cele pe care acesta le are, în fața anchetatorilor. Au ieșit detalii tulburătoare la suprafață din comportamentul acestuia, iar toată situația a făcut referire la momentele în care Dincă a știut că anchetatorii cercetează curtea acestuia, dar și casa. 

„Anchetatorul l-a întrebat de ce a făcut asta. Nu se înţelege, din păcate, şi la ce a făcut referire. Iar Dincă a răspuns aşa: "Da, este ca voi. Şi care este problema voastră?" a spus interpretul mimico-gestual, pentru observator.tv. Acest lucru înseamnă că lui Gheorghe Dincă nu-i pasă deloc de ceea ce se întâmplă la el acasă, nici de anchetă și nici de întrebările care nu mai primesc niciun răspuns, de mai bine de o lună.

Șeful DIICOT spune că Luiza ar putea fi în viață

Șeful DIICOT a declarat recent că nu este exclusă posibilitatea ca Luiza Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o și care a dispărut de acasă în aprilie anul acesta, să fie în viață.

“Noi am cerut urgentarea rezultatelor de la IML. Există un interes foarte mare, dar să vedem când ne vom trimite rezultatele. (...) Nu excludem niciuna dintre variante. Testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente și nu putem exclude nimic“, a spus procurorul-șef al DIICOT, Felix Bănilă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro