Cazul Caracal. Noi oseminte găsite în lizieră? Ce nu au ridicat criminaliştii. FOTO

+2 click pentru
galerie

Cazul Caracal. Noi oseminte găsite în lizieră? Ce nu au ridicat criminaliştii. FOTO © arhivă

Informaţie de ultimă oră în cazul dispariţiei Luizei şi Alexandrei Măceşanu! Ar fi fost descoperite noi fragmente din oasele calcinate, în pădurea de la marginea Caracalului.

Câţiva jurnalişti prezenţi la faţa locului au triat pământul din groapa în care au fost găsite cenuşa şi oasele. Astfel, au fost găsite noi fragmente ce par a fi părţi din oasele calcinate. Dacă în urma analizei se va confirma că, într-adevăr, sunt oseminte umane, vor apărea câteva semne de întrebare privind modul în care oamenii legii au făcut cercetările la faţa locului, conform RTV.

Această descoperire vine la scurt timp după ce Ovidiu Zară a fost audiat. Acesta făcuse o dezvăluire şoc, în urma unei investigaţii jurnalistice. Potrivit unei surse citate de Ovidiu Zară, oasele din butoi ar fi fost luate din cimitirul Zănoaga, judeţul Olt şi ar aparţine unei copile de 14 ani, moartă de 4-5 ani.

Cât despre osemintele găsite în lizieră, acestea ar fi ale unei tinere de 22 de anişi ar fi fost luate din cimitirul Marotinu de Sus, judeţul Dolj, o localitate la 26 de kilometri de Caracal. De altfel, astfel s-ar explica lucrarea dentară găsită cu mulţimea de dinţi despre care anchetatorii susţin că ar aparţine Alexandrei Măceşanu.

Acelaşi jurnalist precizează că totul ar fi fost premeditat în ipoteza că presupra reţea de trafic de persoane în care ar fi implicat şi Gheorghe Dincă ar da greş, la un moment dat. 

Între timp, potrivit România TV, s-a aflat că într-unul dintre dispozitivele inculpatului, oamenii legii au găsit numerele de telefon ale unor poliţişti, dar şi interlopi din Caracal. De asemenea, Gheorghe Dincă ar fi vorbit la telefon de 33 de ori cu şeful de la permise din Olt despre vânzarea unor terenuri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro