Cazul Caracal. Prima declarație a lui Gheorghe Dincă în fața jurnaliștilor

Cazul Caracal. Prima declarație a lui Gheorghe Dincă în fața jurnaliștilor © arhivă

La şase luni de la izbucnirea scandalului Caracal, după ce şi-a schimbat declaraţia în faţa procurorilor în ceea ce o priveşte pe Luiza Melencu, Gheorghe Dincă le-a spus ceva şi jurnaliştilor. În câteva cuvinte, "monstrul din Caracal" a încercat să dea de înţeles că situaţia este sub control.

După ce procurorii DIICOT au anunţat că au finalizat ancheta, Gheorghe Dincă a ieşit din sediu, dar nu ca altă dată. Dacă în trecut "monstrul din Caracal" încerca să-şi acopere cât mai mult chipul atunci când vedea presa, acum, Gheorghe Dincă a şi vorbit pentru prima dată jurnaliştilor.

Nici cei care îl însoţeau nu au mai încercat să îl ascundă de camerele de televiziune.

"Totul este în regulă", le-a spus Gheorghe Dincă jurnaliştilor.

Mandatul de arestare preventivă a lui Gheorghe Dincă expiră luna aceasta, pe 22. Dosarul Caracal va fi trimis în judecată săptămână viitoare, la Tribunalul Olt. Totul e finalizat, nemaifiind nevoie decât de semnătura procurorului general. 

În caz contrar, legea spune că suspectul ar putea fi lăsat în libertate.

Vă reamintim că Gheorghe Dincă a ajuns în faţa procurorilor joi, 9 ianuarie şi vineri, 10 ianuarie, după ce a cerut să-şi schimbe declaraţia în privinţa Luizei Melencu. Timp de şase luni, "monstrul din Caracal" a susţinut că a ucis-o pe copila dispărută în luna aprilie a anului trecut. La ultimele audieri însă, Dincă a afirmat că nu a ucis-o, ci că fata a plecat vie din casă, luată de alte persoane care l-au bătut pentru că el nu ar fi fost de acord. Mai departe, spune Dincă, nu ştie ce s-a întâmplat cu ea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro