Cazul Caracal. Soția lui Gheorghe Dincă, agresivă cu procurorii: „Țipa și îi punea la punct”

Cazul Caracal. Soția lui Gheorghe Dincă, agresivă cu procurorii: „Țipa și îi punea la punct” © captură video

Apar noi informații legate de cumplitele crime din Caracal, pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a comis. Ajunsă în fața anchetatorilor, soția acestuia s-a dovedit a fi extrem de acidă și violentă cu oamenii legii și chiar i-a înjurat, după cum a povestit avocatul familiei Melencu, Tonel Pop. 

De la o zi la alta, informații tot mai șocante ies la iveală legate de cazul crimelor din Caracal. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu a declarat că soția lui Dincă a ajuns în fața anchetatorilor și a avut un comportament de-a dreptul șocant. Se pare că aceasta ar fi țipat, ar fi înjurat și s-ar fi comportat extrem de urât cu oamenii legii. 

„La început, după ce a intrat în sala de interogatoriu, am intrat și eu. Familia a făcut un mare tărăboi că nu e posibil ca eu să intru acolo să pun vreo întrebare. Eu am aflat pe surse de această audiere, deși eu am solicitat să particip la această audiere. Doamna Dincă a început scandal, a început să apostrofeze polițiștii. Urla la procurori, țipa și îi punea la punct” a spus Tonel Pop, la Antena 3. 

Mai mult, avocatul familiei Luizei Melencu susține că a început să râdă auzind minciunile soțiie lui Gheorghe Dincă, iar femeia a țipat și la el. Se pare că soția criminalului era nemulțumită de faptul că Tonel Pop râdea, atunci când aceasta vorbea. Avocatul familiei Melencu susține, de asemenea, că soția lui Dincă nu a plâns la audieri. 

Elena Dincă, soția lui Gheorghe Dincă este despărțită de acesta, dar cei doi nu sunt divorțați, oficial.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro