Cercetările continuă acasă la Gheorghe Dincă, în prezența lui! Ce au scos anchetatorii din locuință

Cercetările continuă acasă la Gheorghe Dincă, în prezența lui! Ce au scos anchetatorii din locuință © Fotografie simbol: arhivă

Cercetările continuă acasă la Gheorghe Dincă. Bărbatul este prezent alături de anchetatori, care au solicitat un nou mandat de percheziție pentru alte 15 zile.

Anchetatorii au adus acasă la Gheorghe Dincă un dispozitiv de scanare pentru pereți și suprafețe cimentate. De asemenea, din casă au fost scoase roabe cu pământ pentru degajarea mobilierului. 

Tot astăzi, în Caracal, este așteptat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. Acesta a declarat că va depune o plângere penală împotriva soției lui Gheorghe Dincă, deoarece, susține el, ea ar ascunde informații.

Și mașina lui Gheorghe Dincă a fost expertizată, iar de acolo anchetatorii au luat noi probe, scrie adevarul.ro. 

Declarații noi, care dau totul peste cap

Tonel Pop susține că procurorii DIICOT nu știau de existența ultimei persoane care a văzut-o pe Luiza Melencu în viață, deși a fost audiată de patru ori în dosarul inițial. De asemenea, mai spune el, oamenii legii nu au dorit să arate nicio pagină din dosarul dispariției Luizei, menționând că, în mare măsură, „a dispărut”.

„Dosarul dispariției Luizei, pur și simplu, nicio pagină nu a vrut să ne arate nimeni din acest dosar, dar pe măsura avansării cercetărilor, au trebuit să discute și despre acest lucru. Vă spun în premieră, și cel puțin răspicat, că acest dosar Luiza, dispariția Luizei, în mare măsură a dispărut. A dispărut odată cu Luiza. Pe parcurs. Trebuie să nu minalizăm roul nefast pe care l-au avut primii anchetatori care au avut acest dosar. Există ca în orice caz al unei dispariții, atunci când o persoană este găsită moartă sau este dispărută, cel mai important element este ultima persoană care te-a văzut în viață. Ultima persoană care a văzut-o pe Luiza în viață, eu am adus-o în fața procurorilor DIICOT central și aceștia s-au mirat că nu știau de existența acestei persoane, care a mai fost audiată de patru ori în dosarul inițial, plecând de la poliția zonală, trecând pe la Parchetul Judecătoriei și la Caracal, și la Craiova, și în cele din urmă ajungând la DIICOT structura Teritorială Craiova. Pe acest parcurs, acea persoană a avut cel puțin patru audieri. Cei care au acum acest caz nu știau că există acea persoană, ca să nu mai vorbim de declarațiile acelei persoane, de natura faptelor relatate de acea persoană și de conjunctura amplă în care acea persoană a văzut, știe, cunoaște și a fost și audiată”, a declarat Tonel Pop la Antena 3. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro