Detalii de ultimă oră în cazul Caracal. Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt căutate în Italia

Detalii de ultimă oră în cazul Caracal. Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt căutate în Italia © arhivă

Noi informații tulburătoare ies la iveală, în cazul crimelor din Caracal. Alexandru Cumpănașu nu mai are liniște de când nepoata lui, Alexandra Măceșanu a dispărut și consideră, în continuare că atât ea, cât și Luiza Melencu sunt în viață. Acesta luptă cu toate puterile pentru a afla ce anume s-a întâmplat cu adevărat cu cele două fete.

Alexandru Cumpănașu a făcut noi declarații cu privire la cazul crimelor din Caracal. Acesta a mărturisit la Antena 3 că atât Alexandra Măceșanu, cât și Luiza Melencu sunt căutate în Italia, ca urmare a faptului că s-a spus de multe ori că Gheorghe Dincă s-ar fi folosit de cele două pentru a le integra într-un grup de trafic de persoane. Mai mult, Alexandru Cumpănașu se declară dezamăgit de modul în care acționează carabinierii, căci aceștia se feresc să coopereze cu autoritățile române. 

„Există mai multe piste pe care lucrează Interpol. Dincă nu a recunoscut că a trimis femei la muncă în Italia. Sunt mai multe piste cu privire la complicii lui Dincă. Rețeaua începe să se contureze. Activitatea infracțională a grupului datează cel puțin din 2005. Carabinierii de acolo nu au interes de a coopera cu autoritățile române, pentru că au milioane de clienți de prostituate. Le pasă foarte puțin lor dacă sunt aduse cu forța” a spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3. 

Ce au găsit anchetatorii într-una din gropile din curtea lui Gheorghe Dincă

Au ieșit la suprafață informații șocante în cazul crimelor odioase din Caracal.După ce anchetatorii au ajuns la concluzia că trebuie să examineze una dintre gropile pe care Dincă le are în curte, acum s-a descoperit faptul că aceasta conținea cenușă. Potrivit informațiilor oferite de digi24.ro, nu se știe încă dacă este vorba despre cenușă provenită în urma arderii unui cadavru, dar cert este faptul că se vor face cercetări în acest caz.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro