Cazul Caracal. Câte obiecte au ridicat anchetatorii, timp de o lună, din curtea lui Gheorghe Dincă

Cazul Caracal. Câte obiecte au ridicat anchetatorii, timp de o lună, din curtea lui Gheorghe Dincă © arhivă

A trecut o lună de când Alexandra Măceșanu a dispărut și se pare că în cazul crimelor din Caracal, tot de atâta timp, ancheta bate pasul pe loc. Deși s-au preluat numeroase probe din casa și din curtea lui Gheorghe Dincă, se pare că totul este departe de a se finaliza, iar adevărul nu vrea sau nu este lăsat să iasă la suprafață.

În urmă cu o lună ieșea la iveală faptul că Alexandra Măceșanu, o adolescentă de numai 15 ani este de negăsit. După ce Gheorghe Dincă a mărturisit în fața oamenilor legii că el a răpit-o atât pe ea, cât și pe Luiza Melencu și mai apoi le-a ucis, a început haosul. 

Zile întregi de întrebări fără răspuns, o anchetă în derulare și un adevăr departe de a ieși la suprafață. Cam asta este ceea ce se întâmplă de o lună, iar lucrurile bat pasul pe loc. Potrivit informațiilor oferite de Antena 3, din curtea lui Gheorghe Dincă au fost ridicate 5000 de probe, însă nimic nu a dus la soluționarea cazului care a îngrozit întreaga Românie. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu s-a luptat zi și noapte pentru aflarea adevărului și pentru găsirea celor două fete, căci nu de puține ori a declarat că acestea ar putea fi în viață și ar putea fi, de asemenea, victime ale traficului de persoane. 

Gheorghe Dincă, pretenții absurde în arest

Potrivit Antena 3, criminalul din Caracal le cere polițiștilor zilnic ziarul, pentru a urmări știrile care au legătură cu crimele pe care a mărturisit că le-a comis. Totodată, Gheorghe Dincă urmărește emisiunile tv și dezbaterile despre faptele sale. Gheorghe Dincă se află în arestul Poliției Județene Slatina.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro