Cum arată celula în care se află Gheorghe Dincă, la Arestul Central din București

Cum arată celula în care se află Gheorghe Dincă, la Arestul Central din București © arhivă

Din momentul în care a izbucnit scandalul Caracal, Gheorghe Dincă a fost ținut în arestul Poliției din Caracal, dat fiind faptul că, zi de zi, a fost dus la domiciliul său, dar și lângă pădurea din apropierea casei, cât au avut loc perchezițiile. Acum însă, Gheorghe Dincă este închis preventiv în Arestul Central din București. 

În Arestul Central din București, abia a fost renovată aripa de la demisol, unde sunt închise preventiv persoanele majore. De altfel, când este cazul, în Arestul Central din Capitală sunt „găzduiți” și minori. 

Gheorghe Dincă se află într-o celulă proaspăt renovată, de aproximativ 9 metri pătrați. Celula are un pat și inculpatul stă singur. În tot Arestul Central sunt cinci astfel de celule, în total fiind 18, transmite Antena3.

Singura problemă rămasă la Arestul Central din București, este mâncarea, de care deținuții s-au tot plâns. Și asta pentru că hrana pentru cei arestați preventiv este adusă de la Penitenciarul Rahova. 

Ce urmează să se întâmple cu Gheorghe Dincă 

Timp de o lună, au avut loc percheziții la casa lui Gheorghe Dincă, iar probele adunate de anchetatori urmează fie analizate. În curând, Gheorghe Dincă va fi supus la detectorul de minciuni, dar și unor teste psihologice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în cazul în care se confirmă că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra și Luiza, așa cum a declarat la audieri. De asemenea, se va afla dacă inculpatul mai suferă de vreo boală psihică, ținând cont de faptul că a fost internat de opt ori la psihiatrie. 

Gheorghe Dincă urmează să fie prezentat în faţa specialiştilor de la detectorul de minciuni pentru a se stabili dacă a mințit la audieri, în ceea ce privește declarațiile sale legate de ce s-a întâmplat după ce le-a răpit pe Luiza şi pe Alexandra.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro