Răsturnare de situaţie în cazul Caracal. Cutia pe care scria "Pietre" a fost deschisă! Ce s-a găsit înăuntru

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal. Cutia pe care scria "Pietre" a fost deschisă! Ce s-a găsit înăuntru © arhivă

Bombă în cazul Caracal! Cutia secretă a lui Gheorghe Dincă, pe care scria "Pietre", găsită de oamenii legii în casa groazei, a fost deschisă. Ce s-a găsit înăuntru schimbă complet cursul anchetei. 

În timpul percheziţiilor efectuate la casa lui Gheorghe Dincă preţ de câteva săptămâni, a fost scotocit fiecare colţişor. Astfel, la parterul locuinţei, acolo unde era atelierul "monstrului din Caracal", printre tot felul de unelte, anchetatorii au găsit şi o cutie suspectă pe care scria "Pietre". 

Iată că, acum s-a aflat şi ce au găsit anchetatorii în cutia secretă a lui Gheorghe Dincă. Potrivit informaţiilor transmise de Antena3, în acea cutie erau cinci-şase cercei, ce păreau a fi din aur. Iniţial, Gheorghe Dincă ar fi spus că sunt ai soţiei, doar că cerceii nu au fost recunoscuţi de nimeni.

Vă reamintim că, în timpul percheziţiilor, anchetatorii au ridicat de la locuinţa lui Gheorghe Dincă şapte camioane pline cu munţi de haine. Mai mult, pentru că în casa inculpatului au fost descoperite inclusiv obiecte ce aparţin Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, nu ar fi exclusă ipoteza ca aceste obiecte să aparţină altor posibile victime ale lui Gheorghe Dincă. 

Ştim deja că alte trei ADN-uri au fost găsite în urma analizei probelor de sânge. De asemenea, patru tinere au dat declaraţii în faţa procurorilor şi au mărturisit că, în trecut, au fost abuzate de "monstrul din Caracal." 

Vorbim despre Marinela, în vârstă de 49 de ani, pe care Gheorghe Dincă a adus-o în casa groazei cu pretextul să îl ajute la treburile gospodăriei, o tânără de 20 de ani şi alta de 15, ambele abuzate în urmă cu 10 ani, atunci când aveau 10 respectiv 5 ani. Ultima victimă despre care se ştiu informaţii în spaţiul public, o minoră de etnie romă, care a fost agresată în Craiova.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro