Detalii cutremurătoare în cazul de la Caracal! Unde a ţinut-o sechestrată Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu

Detalii cutremurătoare în cazul de la Caracal! Unde a ţinut-o sechestrată Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu © Arhivă

Gheorghe Dincă, cel care a reuşit să îngrozească o ţară întreagă, a fost urmărit în permanenţă în timp ce se afla după gratii. Potrivit România TV, în perioada în se afla în celulă, monstrul de la Caracal i s-ar fi destăinuit colegului său, iar acesta a scos la iveală noi detalii şocante despre faptele presupusului criminal.

În timp ce se afla în închisoare, Gheorghe Dincă s-a confesat colegului de celulă, persoană cu care a purtat mai multe discuţii. După spusele acestuia, monstrul de la Caracal i-a făcut o mărturisire absolut cutremurătoare. Gheorghe Dincă i-ar fi spus că a ţinut-o pe Luiza Melencu timp pe o lună închisă într-un buncăr, chiar în timp ce soţia criminalului era în locuinţă. Locul în care a fost ţinută fata se afla sub garaj.

La aceeaşi dată în care a ieşit la iveală această dezvăluire şocantă a avut loc şi finalizarea rechizitoriului în "Dosarul Caracal" de către procurorii DIICOT. În perioada următoare, Gheorghe Dincă urmează să fie trimis în judecată pentru uciderea Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu. Acest rechizitoriu urmează să fie trimis la Procurorul General al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie, Bogdan Licu pentru confirmare. Apoi, acesta va ajunge în instanţă, la procesul lui Dincă, care va avea loc la Tribunalul Olt.

Vineri, Gheorghe Dincă a fost dus din nou la DIICOT. Monstrul de la Caracal a stat acolo mai bine de cinci ore. După ce a ieşit, presupusul criminal al Luizei Melencu şi al Alexandrei Măceşanu a ridicat în aer degetul mare de la mână, semn că toate lucrurile sunt în ordine. Acest gest poate fi intepretat ca un mesaj cutremurător adresat cuiva în mod deosebit.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro