EXCLUSIV. Cine este „femeia în roșu” şi ce căuta ea, de fapt, lângă locul răpirii Luizei Melencu! A fost însoţită de soţ la audieri

EXCLUSIV. Cine este „femeia în roșu” şi ce căuta ea, de fapt, lângă locul răpirii Luizei Melencu! A fost însoţită de soţ la audieri © arhivă

Misterul „femeii în roșu” a fost desluşit! Spynews.ro a intrat în posesia unor informaţii bombă, care răspund la întrebările opiniei publice în privinţa prezenţei femeii în roşu. Aceasta a fost văzută în apropierea locului din care Luiza Melencu a fost răpită de Gheorghe Dincă, iar familia victimei era convinsă că există o legătură!

Înainte de a urca la ocazie în maşina lui Gheorghe Dincă, Luiza Melencu a mers pe jos, dinspre strada Piaţa Victoriei spre strada Piaţa Craiovei. Îmbrăcată cu o jachetă neagră, jeanşi albaştri, pantofi sport şi purtând un rucsac de culoare închisă, Luiza Melencu a trecut pe lângă „femeia în roșu”.

Camera de supraveghere au surprins momentul. „Femeia în roșu” şi-a întors privirea spre Luiza, lucru care a ridicat mai multe semne de întrebare. 

Aproximativ 15 minute mai târziu, Luiza Melencu s-a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă. Practic, „femeia în roșu” a fost ultima persoană, în afara inculpatului şi a violatorului Ştefan Risipiceanu, care a văzut-o pe Luiza Melencu. 

Cine este „femeia în roșu” şi ce căuta acolo

Potrivit informaţiilor obţinute de Spynews.ro, „femeia în roșu” se numeşte Victoriţa D. Ea a mers la audieri în calitate de martor după ce anchetatorii au identificat-o.

„Femeia în roșu” a declarat în faţa oamenilor legii că se afla în zonă pentru achiziţionarea unei piese auto. Soţul Victoriţei D a confirmat. 

Familia Luizei era convinsă că „femeia în roșu” are legătură cu răpirea 

După ce a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere, mama Luizei a făcut un apel disperat. Monica Melencu a cerut autorităților să o identifice și să o audieze pe misterioasa femeie

“Rog în regim de urgență, vreau să văd cine e femeia, cred că are legătură cu Dincă. Cer autorităţi să fie identificată acea femeie. Eu am cerut și domnul procuror Vasilescu, dânsul mi-a zis că nu poate, că e o femeie oarecare. Rog autorităţile, cer în regim de urgență, vreau să văd cine e acea doamnă. Trebuie să o căutam pe această doamnă. Mie mi se pare dubios și mă gândesc că femeia aia i-a dat un pont domnului Dincă“, declara mama Luizei Melencu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro