Momente grele pentru colegii Alexandrei Măceșanu. Gest emoționant, pregătit pentru prima zi de școală

Momente grele pentru colegii Alexandrei Măceșanu. Gest emoționant, pregătit pentru prima zi de școală © Arhivă

Clipe apăsătoare pentru prietenii, colegii și familia Alexandrei Măceșanu, dar și ai Luizei Melencu. Astăzi, în ziua în care încep școlile în toată țara, cele două fete dispărute la Caracal, au lăsat un gol imens în sufletele celor care și-ar fi dorit să le vadă și pe ele bucurându-se de acest nou început.

La Liceul „Mihai Viteazul” din Caracal, este o liniște apăsătoare. Colegii de școală ai Alexandrei Măceșanu se pregătesc de un nou început cu un gust extrem de amar, simțindu-i lipsa fetei care a murit, fiind trădată de sistemul care trebuia să o salveze.

Gest emoționant al colegilor Alexandrei Măceșanu

Luni, pe 9 septembrie, colegii de școală ai Alexandrei vin îmbrăcați cu tricouri cu poza adolescentei, potrivit RomaniaTV. Mai mult, este foarte probabil ca și la festivitatea de deschidere să se amintească de Alexandra, existând zvonuri că directorul sau un profesor ar urma să țină un discurs în memoria adolescentei.

Răpirea Alexandrei a fost filmată

Momentul în care Alexandra Măceșanu este imobilizată de Gheorghe Dincă, chiar în dreptul Liceului „Mihai Viteazul”, a fost filmat (video AICI). Pe imagini, se poate observa cum mașina lui Dincă staționează în dreptul liceului timp de aproximativ 20 de minute. Conform declarațiilor ucigașului, dar și a informațiilor oferite de Alexandra la 112, acela este momentul când criminalul se duce pe bancheta din spate, pentru a o lovi și imobiliza peadolescentă.

Este dovada clară că Alexandra putea fi salvată, chiar tânăra explicându-le operatilor de la 112 că mașina staționase în dreptul liceului. Pe imagini, autoturismul este vizibil foarte clar, cu tot cu detaliile cruciale, precum numărul de înmatriculare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro