Gheorghe Dincă, bătut de cei trei indivizi care au luat-o pe Luiza! "Monstrul din Caracal" nu ar fi fost de acord

Gheorghe Dincă, bătut de cei trei indivizi care au luat-o pe Luiza! "Monstrul din Caracal" nu ar fi fost de acord © arhivă

Noi dezvăluiri halucinante în cazul Caracal! Gheorghe Dincă a revenit asupra declaraţiei iniţiale joi, 9 ianuarie şi le-a spus procurorilor că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, aşa cum a mărturisit iniţial. 

În timpul audierilor de joi, 9 ianuarie, Gheorghe Dincă a declarat în faţa procurorilor DIICOT că nu ştie ce se întâmplă acum cu Luiza sau ce s-a întâmplat cu ea, după ce a fost luată cu forţa din casa sa, de trei indivizi. 

Gheorghe Dincă, bătut de trei complici?

Gheorghe Dincă susţine că trei bărbaţi au luat-o pe Luiza din casa groazei, fără voia sa. El spune că, atunci când Luiza a părăsit în viaţă locuinţa sa şi nu ştie mai departe, ce s-a întâmplat cu ea. Respectiv, dacă a fost sau nu traficată. 

Ultima declaraţie a monstrului din Caracal seamănă izbitor cu scrisoarea primită de mama Luizei, în urmă cu ceva timp. În acele rânduri, apărea informaţia că Luiza Melencu a fost scoasă prin spatele casei de Arete şi alte persoane din clanul Oacă şi dusă cu o maşină neagră.

Gheorghe Dincă spune că trei complici au scos-o pe Luiza şi înainte de acest episod, au violat-o. Pentru că nu a fost de acord cu plecarea copilei, iar din această cauză, ar fi fost bătut, transmite România TV. 

Ar fi dat şi numele complicilor care au răpit-o pe Luiza, iar anchetatorii continuă cercetările în acest sens. 

Tonel Pop, despre schimbarea declaraţiei

„Anchetatorii au pus-o în pericol extraordinar pe Luiza. Complicii lui pot să-i suprime viața pentru este deja știut public că acesta va face referire la alți complici (...) Dacă aflăm din audierea lui că Luiza este închisă undeva și este în grija unei persoane, cum poate să mai fie trimis în judecată pentru omor”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, la aflarea veștilor despre schimbarea declarației lui Dincă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro