Criminalul din Caracal, noi dezvăluiri șocante. Cum putea Alexandra să fie salvată

Criminalul din Caracal, noi dezvăluiri șocante. Cum putea Alexandra să fie salvată © Arhiva

Gheorghe Dincă continuă seria declarațiilor cutremurătoare, făcute în timul audierilor. Criminalul din Caracal a dezvăluit un detaliu care ar fi făcut ca povestea să nu aibă un final atât de tragic.

În timpul audierilor, Gheorghe Dincă, aflat în arest de mai bine de o lună, a declarat că pe drumul spre casă, după ce a răpit-o pe Alexandra, două polițiste se aflau în fața locuinței acestuia.

"Am coborât din maşină şi am urcat lângă ea, pe scaunul din stânga spate. Atunci am lovit-o cu palma peste faţă. S-a dat cu capul pe spate şi s-a lovit de geamul uşii şi de stâlp. Fata şi-a pierdut cunoştinţa şi am scos cureaua de la pantaloni şi i-am legat mâinile la spate. M-am dat jos din maşină şi m-am urcat la volan şi am condus spre casă. Am mers prin zona digului spre casă. Acasă, am oprit pe dreapta pe drum, fata fiind aplecată cu capul înainte, rezemată în scaunul din faţă. Am văzut în apropiere două femei poliţist şi m-am temut că eu sunt urmărit. Am traversat strada şi am mers şi am deschis porţile", a declarat Gheorghe Dincă, pentru Adevărul.

Ce au găsit anchetatorii într-una din gropile din curtea lui Gheorghe Dincă

Au ieșit la suprafață informații șocante în cazul crimelor odioase din Caracal.După ce anchetatorii au ajuns la concluzia că trebuie să examineze una dintre gropile pe care Dincă le are în curte, acum s-a descoperit faptul că aceasta conținea cenușă. Potrivit informațiilor oferite de digi24.ro, nu se știe încă dacă este vorba despre cenușă provenită în urma arderii unui cadavru, dar cert este faptul că se vor face cercetări în acest caz.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro