Gheorghe Dincă i-a dat în vileag, la primul termen al judecării! Cine s-ar afla în spatele „crimelor de la Caracal”

Gheorghe Dincă i-a dat în vileag, la primul termen al judecării! Cine s-ar afla în spatele „crimelor de la Caracal” © arhivă

Primul termen al judecării lui Gheorghe Dincă de la Tribunalul Olt a luat final. Miercuri, 20 mai, Gheorghe Dincă a făcut noi dezvăluiri în fața instanței. A făcut acuzații grave și a dat nume și prenume!

Avocatul familiei Melencu a anunțat, după primul termen al judecării lui Gheorghe Dincă, că acesta a făcut dezvăluire incredibile. „Monstrul din Caracal” a oferit numele anumitor persoane care l-ar fi învățat totul. De altfel, de câteva luni, Gheorghe Dincă a început să zică faptul că a fost forțat de anchetatori să declare că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. 

Pe deasupra, Dincă a dezvăluit faptul că doi polițiști l-au amenințat cu moartea. Mai mult, „monstrul din Caracal” a povestit în fața familiilor fetelor cum era să fie omorât de un deținut, la ordinul polițiștilor.

„Dincă a manifestat o atitudine reală, veridică în ceea ce spunea. Voia să spună cum a fost forțat să spună lucruri ce nu erau reale”, a declarat avocatul familiei Măceșanu. 

„Față de primele dăți, a fost un pic mai comunicativ astăzi. A spus ce are de spus. În această perioadă de 3-4 ore, eu cu Risipiceanu i-am făcut semn să spună adevărul. Risipiceanu e nevinovat”, a spus Monica Melencu, pentru Antena3. 

„Am perceput totul foarte greu. După câte am trăit acum.... Statul e de partea mafioților”, a completat mama Alexandrei Măceșanu. 

Gheorghe Dincă a convins familiile Măceșanu și Melencu că a fost torturat în închisoare. De asemenea, mamele fetelor cred că, după ce Gheorghe Dincă a luat contact cu un anumit polițist, a început „tot bâlciul”. Femeile se referă la polițistul care „a scos” de la Dincă mărturia crimelor. 

„Credem că a fost torturat. După ce a venit polițistul acela, atunci a declarat. Tot bâlciul l-a făcut polițistul ăla! A dat nume, prenume. Cineva i-ar fi pus ceva în mâncare... El spune că e nevinovat. Am întrebat unde sunt fetele și ne-a zis *Stai așa!*”, au mai spus cele două. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro