Gheorghe Dincă, recunoscut de mai mulţi părinţi de etnie romă din Craiova, după ce ar fi încercat să le răpească fetele. VIDEO

Gheorghe Dincă, recunoscut de mai mulţi părinţi de etnie romă din Craiova, după ce ar fi încercat să le răpească fetele. VIDEO © arhivă

Când s-a aflat în spaţiul public de răpirea Alexandrei Măceşanu şi totodată a Luizei Melencu, oamenii din întreaga lume s-au îngrozit. Odată apărută pentru prima dată la tv şi în ziare, fotografia inculpatului Gheorghe Dincă, cei care l-au cunoscut sau doar l-au văzut întâmplător, s-au întrebat "Cum este posibil?". Ei bine, în timp ce ancheta continuă, mai mulţi părinţi din Craiova susţin că Dincă ar fi încercat să le răpească copiii, în urmă cu câteva luni. 

O persoană a declarat, sub protecţia anonimatului, că a vorbit cu mai mulţi părinţi din Faţa Luncii, unde se află şi o comunitate de romi. Aceştia, imediat ce l-au văzut pe Gheorghe Dincă la televizor, şi-au amintit că, în urmă cu câteva luni, inculpatul ar fi încercat să le răpească fetele. Gheorghe Dincă ar fi venit în zonă de mai multe ori, atât singur cât şi însoţit de un taximetrist şi un cetăţean de culoare. De fiecare dată, ar fi încercat să răpească fete cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani, ori 17 şi 18 ani. 

La un moment dat, chiar a fost prins şi fugărit, susţin aceştia. Mai mult, s-ar fi apelat şi numărul unic de urgenţă 112, dar, susţin localnicii, nu s-a luat nicio măsură. 

"Acest Dincă a intrat în comunitatea de romi din Faţa Luncii, în special la lăsarea serii şi tot timpul era surprins când urmărea fetiţele de etnie romă. Din spusele lor, chiar a fost şi fugărit pentru că l-au văzut de prea multe ori în faţa caselor lor. Din câte am înţeles de la cetăţenii de etnie romă, venea cu un taxi, cu un cetăţean de culoare, ori foarte brunet. La un moment dat, mi-au spus că au venit cu un taximetrist, cu autoturismul înmatriculat pe Dolj şi altă dată chiar cu autoturismul lui Dincă, gri. Sunt trei personaje.... A fost ameninţat şi fugărit acest Dincă. Mi s-a mai spus că au intrat pe o stradă şi chiar au venit cu o maşină special să intre să ia o fetiţă, dar a fost prins şi fugărit. Intenţiona să atenteze la fete de 10-12 ani şi 17-18 ani. Cineva spunea că a sunat la 112 în urmă cu multe luni înainte să se descopere aceste 2 crime, dar nu s-a luat nicio măsură. A reclamat că cineva urmăreşte, că este în faţa casei lor, poziţionat după un copac, o persoană suspectă", a declarat martorul, potrivit Antena3.

O localnică a apărut în faţa camerei de filmat şi a spus tot ce ştia! Potrivit celor spuse de aceasta, în urmă cu câteva luni a şi dispărut o fată din comunitate. Ultima dată a fost văzută într-o maşină neagră, cu un bărbat care purta o cagulă. Mai mult, femeia pare convinsă de faptul că Dincă era acel individ. Ce nu poate fi trecut cu vederea este că, potrivit acesteia, s-a aflat de dispariţia fetei pentru că la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie şi jandarmerie. 

"A dispărut o fată şi de atunci nu se mai ştie nimic de ea. Era într-o maşină neagră, cagulă pe faţă şi se vedeau doar ochii. Venea însoţit de şoferul lui. Avea faţă de român, pentru noi e un monstru acest bărbat. Ne-am uitat la televizor şi ne-am dat seama că e acelaşi bărbat. Toată lumea l-a văzut. Nu ştiu cum se numeşte fata, aşa s-a aflat de ea că a dispărut. Era poliţie, jandarmerie, erau toţi", a spus localnica pentru Antena3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro