Ultima oră! Gheorghe Dincă, adus în Arestul Central din București. Ce urmează să se întâmple cu criminalul din Caracal

Ultima oră! Gheorghe Dincă, adus în Arestul Central din București. Ce urmează să se întâmple cu criminalul din Caracal © Arhivă

Noi vești în cazul lui Gheorghe Dincă. Bărbatul care a devenit inamicul public al unei țări întregi urmează să părăsească Caracalul și să fie dus la Arestul Central din București, potrivit Antena 3.

Gheorghe Dincă urmează să fie suspus la dectorul de minciuni

Timp de o lună, de când a izbucnit scandalul Caracal, Gheorghe Dincă a fost ținut în arestul Poliției din Caracal, pentru că în fiecare zi acesta a fost dus la domiciliul său, dar și lângă pădurea din apropierea casei cu scopul de a-i ajuta pe oamenii legii în anchetă.

După ce în această perioadă au fost luate tot felul de probe de la casa lui Gheorghe Dincă, acum acestea urmează fie analizate. De asemenea, Gheorghe Dincă va fi supus la detectorul de minciuni, dar și unor teste psihologice pentru a se afla dacă a avut discernământ în cazul în care se confirmă că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra și Luiza, așa cum el a declarat.

Gheorghe Dincă urmează să fie prezentat în faţa specialiştilor de la detectorul de minciuni pentru a se afla ce a făcut acesta mai exact, după ce le-a răpit pe Luiza şi pe Alexandra. Timp de o lună, de când s-a aflat de cazul din Caracal, Gheorghe Dincă a precizat că le-a ucis pe cele două fete. Despre Alexandra a povestit că a omorât-o din greşeală, după ce s-a enervat că i-a folosit telefonul. Pentru a scăpa de urmele crimei, acesta ar fi incinerat trupul ei într-un butoi, în curte.

De cealaltă parte, bărbatul a povestit că pe Luiza ar fi omorât-o şi i-ar fi aruncat trupul în Dunăre. Momentan analizele care au fost făcute nu au confirmat dacă cele două fete sunt moarte, iar anchetatorii cred că există chiar şi varianta în care Gheorghe Dincă ar vrea să ascundă pe cineva.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro