Imagini dezolante cu avionul cu 180 de pasageri, care s-a prăbușit în Iran. Nu există supraviețuitori

+5 click pentru
galerie

Imagini dezolante cu avionul cu 180 de pasageri, care s-a prăbușit în Iran. Nu există supraviețuitori © Facebook

Primele imagini cu avionul prăbușit în Iran sunt cu adevărat dezolante. La bordul aeronavei ucraniene erau 180 de pasageri, iar primele rapoarte de la fața locului arată că nimeni nu a supraviețuit.

Miercuri, un avion Boeing 737-NG aparținând companiei Ukraine Internațional Airlines s-a prăbușit la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran, Iran. Aeronava, care avea la bord aproximativ 180 de persoane, ar fi suferit o defecțiune, motiv pentru care s-ar fi și produs tragedia.

La impactul cu solul, avionul a luat foc, iar bucăți din acesta au fost împrăștiate pe o rază de câteva sute de metri, ajungând în principal pe câmp, dar și într-o zonă rezidențială.

Ministerul de Externe Ucrainean: Nu există supraviețuitori

Potrivit autorităților de la Kiev, impactul cu solul și focul au fost atât de intense, încât nimeni nu a supraviețuit accidentului.

„Focul este atât de intens încât nu putem efectua nicio operaţiune de salvare. Avem 22 de ambulanţe, patru autospeciale şi un elicopter la locul incidentului”, a precizat șeful Serviciului pentru Situații de Urgență iranian, Pirhossein Koulivand, conform Observator.

Avionul era în funcțiune de trei ani și în momentul în care s-a părbușit efectua zborul PS 752, cu destinația Kiev.

Conform purtătorului de cuvânt al Organizației pentru Aviație Civilă din Iran, la bordul aeronavei se aflau 170 de persoane, cărora li se adaugă și membrii echipajului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro