Primele imagini cu fetița ucisă în Dâmbovița, în mașina suspectului olandez. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Primele imagini cu fetița ucisă în Dâmbovița, în mașina suspectului olandez. FOTO © Captură RomâniaTV

Au apărut primele imagini cu Adriana, copila de 11 ani răpită la Gura Șuții, apoi ucisă. Camerele de supraveghere din centrul comunei au filmat momentul când o mașină, condusă de principalul suspect, un olandez, trece prin raza camerelor. În dreapta lui, se poate observa o a doua persoană, despre care se crede că ar fi chiar Adriana.

Mihaela Adriana Fieraru a fost răpită vineri, imediat după ce ieșise de la școală. Mai avea doar 300 de metir până să ajungă acasă, însă soarta i-a fost potrivnică.

Adriana a fost răpită și dusă cu mașina

Potrivit informațiilor din anchetă, copila a fost urcată cu forța într-o mașină, existând acum suspiciuni că ar fi vorba despre una și aceeași mașină surprinsă și pe camerele de filmat. Conform RomâniaTV, autoturismul, înmatriculat cu numere de București, a fost închiriat de bărbatul olandez considerat acum principalul suspect în cazul crimei.

Imaginile au fost surprinse în centrul comunei Gura Șuții, acestea înfățișându-i pe Adriana, purtând exact aceleași haine cu care era îmbrăcată, și pe olandezul care ar fi răpit-o și ucis-o.

Filmul răpirii Adrianei

Adriana, o fetiță de 11 ani, ieșea de la școală, vineri, în jurul orei 17.00, în momentul când a fost răpită. Mai avea doar 300 de metri până să ajungă acasă, moment când a fost luată pe sus și urcată cu forța într-o mașină. A fost dusă spre o altă localitate, însă cursa s-a oprit pe un câmp. Acolo, copila a fost batjocorită și ucisă, cel mai probabil prin sugrumare. Trupul i-a fost înfășurat în celofan, apoi abandonat în niște tufișuri, acolo unde a fost și găsit de polițiști.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro